Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (2023)

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (1)

Simply Piano on pianonsoiton oppimissovellus, jonka on kehittänytJoyTunes(sovelluksista Piano Dust Buster ja Piano Maestro).

Se on erittäin suosittu ja on jopa voittanut palkintoja, kuten ApplenToimittajan valinta -palkinto,Vanhempien valinta -palkinto, jaParas sovellusGoogle Playsta.

JoyTunes väittää, että heidän pianosovelluksiaan käyttävät kymmenet tuhannetpianonsoiton opettajatmaailmanlaajuisesti ja opettaa miljoonia kappaleita joka viikko.

Heidän tavoitteensa Simply Pianolle oli luoda opettavainen ja hauska sovellus pianonsoiton oppimiseen nopeasti ja helposti.

Simply Piano opettaa käyttämällä videoita ja interaktiivisia, edistymistä mittaavia oppitunteja, jotka ovat samanlaisia ​​kuinpelin kaltaisessa muodossamuista piano-sovelluksista, kutenLeikkikentän istunnotjaSkoove.

Tästä oppimisalustasta on paljon muutakin tiedettävää – katsotaanpa se.

Päästä alkuun

Ensin sinun on ladattava Simply Piano -sovellus. Toisin kuin monet muut online-pianokurssit, Simply Piano onei ole yhteensopivatietokoneiden kanssa, joten tarvitset mobiililaitteen tai tabletin.

Suosittelen tablettia, koska isompi näyttö on helpompi silmälle harjoittelun aikana.

Olen varma, että se ei tule yllätyksenä, että tarvitset myös pianon. Koska Simply Piano käyttäälaitteesi mikrofoninuottien tunnistamiseen voit käyttää digitaalista pianoa, akustista pianoa tai koskettimia, mutta parhaan oppimiskokemuksen saavuttamiseksi on tärkeää varmistaa, että pianossasi on 88 painotettua kosketinta.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (2)

Jos käytät näppäimistöä, Simply Piano mahdollistaa yhteyden muodostamisenUSB MIDI:n kautta, jonka haluaisin mieluummin, koska se on paljon luotettavampi muistiinpanojen tunnistamisessa.

Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden käyttäänäytön näppäimistö. Siinä kuitenkin mainitaan myös, että tätä ominaisuutta tulisi käyttää vain sovelluksen tarkistamiseen, ei pysyvänä ratkaisuna pianon puuttumiseen.

Kun määrität tiliäsi, sovellus pyytää sinua valitsemaan kokemuksesi ja valitsemaan tavoitteista, kuten "Haluan oppia pianonsoittoa uutena harrastuksena" ja "Opi pianonsoiton perusteet”.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (3)

Se pyytää sinua myös luomaan profiilin, jossa on nimesi ja ikäsi. Koska sinulla on mahdollisuus lisätäjopa viisi profiiliasamalla tilillä, voit myös määrittää sen täällä, tai voit lisätä ne myöhemmin.

Mitä tulee tilausvaihtoehtoihin, Simply Piano tarjoaa a7 päivän ilmainen kokeilujoten voit kokeilla sitä ennen kuin ostat sen. Sen jälkeen se on 149,99 dollaria vuodessa, 89,99 dollaria kuudelta kuukaudelta tai 59,99 dollaria kolmelta kuukaudelta.

Mitä sisältyy

Asiassa on useita näkökohtiaYksinkertaisesti Pianosovellus, joka lisää vaihtelua pianonsoiton harjoitteluun. Katsotaanpa tarkemmin.

Kurssit

Simply Pianolla on tällä hetkellä27 erilaista kurssiajaettu kahteen virtaan:solisti jaSoinnut.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse valita niiden välillä; voit tehdä ne samanaikaisesti, peräkkäin tai keskittyä vain yhteen. Koska teoriassa opetetaan kuitenkinSoinnutkappale, josta olisi hyötyä niillesolistiradan ja päinvastoin, suosittelen molempien suorittamista.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (4)

(Video) The Best Piano App for Beginners (2023) - Don't Waste Time on Wrong One!

Kurssit alkavat anesittelyvideoselittää, mitä aiot oppia, ja siirtyä sitten videoihin, joissa esitellään uusia käsitteitä.

Videoiden jälkeen sinut ohjataan kohtaanoppimisliittymä. Musiikkihenkilöstö näkyy näytön yläosassa, ja alapuolella on näppäimistö. Kun sinulle opetetaan uusia nuotteja, ne näkyvät korostettuina näppäimistöllä.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (5)

Opetusvideo yhdellä oppitunnilla

Sovellus saa sinut oppimaan muutaman musiikin tahdin kerrallaan kuuntelemalla sen ja sitten lukemalla sen henkilökunnalta.

Kun olet oppinut useita lyhyitä osia, yhdistät ne ataustaraitaja musiikki rullaa näytöllä.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (6)

Yksinkertaisesti Pianon oppimisliittymä

Jos saat oikean nuotin, se kääntyysininen; jos ei, nuotti kääntyypunainen. Jos kestät liian kauan ja näyttöön tulee vihje, joka näyttää, missä nuotti on näppäimistöllä, nuotti kääntyykeltainen.

Jos pelaat enemmän kuin muutaman keltaisen nuotin, sinun on toistettava nämä muutamat tahot.

Jos pelaat enemmän kuin kaksi punaista nuottia, siirryt peliinharjoitustila, joka saa sinut soittamaan paljon hitaammin ja metronomilla.

Songs

Laulukirjastossa onsatoja kappaleitajoista valita, ja jokaista tasoa vastaava hyvä valikoima. Voit vierittää yläreunaa löytääksesi oikean tason, mutta sinäei voilajitella genren mukaan. Koska suurin osa kappaleista kuuluu populaarimusiikin luokkaan, tämä ei kuitenkaan ole niin iso juttu.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (7)

Laulukirjasto

Jokainen kappale on jaettu osiin, kuten "intro" ja "kertosäe” hajottaa oppimisprosessi. Opit muutaman tahdin kerrallaan samalla tavalla kuin kursseilla: Kuunteleminen, katselu lukeminen ja sitten pidempien osien soittaminen taustakappaleen kanssa.

Kun soitat koko kappaleen,Yksinkertaisesti Pianonäyttää kuinka monta nuottia sait oikein ja kuinka hyvin pysyt rytmin ja tempon yllä. Se myösantaa sinulle arvosanankolmesta tähdestä.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (8)

Kappaleiden epätavallinen puoli on, että ne kaikkion raitasoittaa yhdessä jopa klassisten kappaleiden kanssa. Ja koska suurimmassa osassa kappaleista on alun perin laulu, siellä on yleensä myös laulaja.

Tämä on loistava harjoitus soittaaksesi yhdessä bändin kanssa tai säestämällä laulajaa, mutta ei niinkään soolopianolle. "Eliselle” ei yleensä ole taustarumpuja!

5 minuutin harjoitukset

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (9)

Nämä lyhyet harjoitukset on suunniteltu pitämään taitosi terävinä, vaikka olisit liian kiireinen oppitunnin suorittamiseen. Yleistä valikkoa ei ole; sen sijaan sinulle annetaan harjoitus sen tason perusteella, jolla olet tällä hetkellä.

(Video) Flowkey vs Simply Piano - Which is Better?

Nämä harjoitukset eivät opeta mitään uutta, mutta nevahvistaa käsitteitäjoita opit kursseilla. Esimerkiksi muutamalla ensimmäisellä oppilaat lukevat muistiinpanoja, joita opetettiin peruskursseilla.

Nuotit

Simply Piano ei odota sinun aina lukevan vierivää musiikkia; he tarjoavattulostettavat nuotitjoita voit käyttää sovelluksen ulkopuolella.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (10)

Näiden kappaleiden avulla voit harjoitella lukutaitojasi ilman vieritysrivejä, välitöntä palautetta ja taustakappaleita.

Opetussuunnitelma

Ennen kuin kurssit jakautuvatsolistijaSoinnutStreamissä on kaksi kurssia, jotka on suunniteltu antamaan opiskelijoille nopea perusta pianon perusteisiin, olivatpa heidän pianonsoittotavoitteensa mikä tahansa.

Nämä kurssit,"Pianon perusteet"ja"Essentials I"opettaa sinulle sorminumeroita, perusrytmiä, pari helppoa sointua ja muutama nuotti kummassakin kädessä sekä kosketinsoittimella että musiikillisella henkilökunnalla.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (11)

Soitat myös yksinkertaistettuja versioita kuudesta kappaleesta, mukaan lukien"Täydellinen"Ed Sheeran ja"Kulkuset".

Alkuperäisten jaettujen kurssien lisäksi on muutama myöhempi lukujohtoarkki, jotka ovat molemmille kappaleille, koska sointuilla ja melodialla on osansa.

solisti

Solistiraita on suunniteltu opettamaan sinulle soittamistasoolopianokappaleitajotka sisältävät sekä melodian että säestyksen. Se tekee tämän painottaen musiikin ja asteikkojen lukemista.

Oppitunnit opetetaan laulun yhteydessä, joten sinusta tuntuu aina, että työskentelet soittaaksesi jotain nautittavaa.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (12)

Oppimispolut – solisti (ylhäällä) ja soinnut (alhaalla)

Essentials IIjaIIILaajenna nuottitietosi kahteen oktaaviin, opetaCjaFpaikat, satunnaiset ja soitatko yhden oktaavin C-duuria kappaleen sisällä.

Seuraava tuleeKlassinen I, joka on merkitty "valinnainen". Se alkaa oppitunnilla musiikin historiasta ja kunkin aikakauden tyyleistä ennen kuin siirrytään klassisen ja romantiikan kausien kappaleiden yksinkertaistettuihin versioihin.

Toinen klassinen kurssi, joka tulee heti Intermediate III:n jälkeen, opettaa otteen Beethovenin teoksesta."Eliselle", joka on varmasti monien pianistiksi pyrkivien listoilla.

Välitasot I, II, III ja IV saavat rytmisesti mielenkiintoisemman synkopoinnilla ja siteillä. He myös opettavatvaaka DjaG-duurija laajentaa Essentials-kursseilla opittuja asentoja, mukaan lukien asemien vaihtaminen ja korkeampien nuottien soittaminen.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (13)

KaksiBachin makukursseilla esitellään barokin aikakautta, itse Bachia ja opetetaan muutamia tunnettuja Bachin menuetteja ja ilmauksia. Kuten klassiset kurssit, nämä on merkitty valinnaisiksi.

Edistynyt Ion toiseksi viimeinen kurssi, ja täällä opiskelijat oppivat avainten allekirjoituksista ja 16thmuistiinpanoja. Vaikka avaimen allekirjoituksen käsite on selitetty, käytät sitä käytännössä vain D-duurilla ja F-duurilla.

Taitokurssien lisäksi tarjolla on kursseja pelaamisen oppimiseen"Viihdyttäjä"Scott Joplin ja Queen's"Bohemian Rhapsody".

Niitä opetetaan pitkälti samalla tavalla kuin laulukirjaston kappaleita, mutta videoilla, jotka esittelevät kappaleet ja antavat niille kontekstin.

Soinnut

Tässä kappaleessa opit käyttämään sointuja minkä tahansa haluamasi kappaleen säestykseen. Kursseilla opetetaan tuttujen sointujen avullapop rock, jajazz-kappaleita.

(Video) Best 5 Piano Learning Apps Reviewed And Compared

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (14)

Pop-soinnut Iesittelee sointuja C-duuri, D-duuri, G-duuri ja E-molli sellaisissa kappaleissa kuin"Koputtamassa taivaan portteja"Guns 'N Rosesilta. Se esittelee myös bassolinjan käsitteen.

Pop-soinnut IIjaIIIopettaa F-duuri, D-molli, E-duuri, A-duuri ja B-molli. Periaatteessa sinulle opetetaan sointu, harjoitellaan, ja sitten saat soittaa lyhyen kappaleen, joka sisältää uuden sointujen.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (15)

Sointujen tyyli I, II,jaIIITarkoituksena on näyttää sinulle kuinka soittaa samoja sointuja eri tyyleissä, mukaan lukien soft rock, balladi ja klassinen rock. Ne rohkaisevat sinua laittamaan omaa käännettäsi tunnettuihin kappaleisiin sointukuvioiden ja tekniikoiden avulla.

Blues-soinnut Isaa sinut soittamaan sointuja C7, G7 ja D7 jännittävissä uusissa tyyleissä, kuten swingissä ja rock'n rollissa. Saat myös tietoa aiheesta12 baarin bluesia.

Jazz-soinnut IjaIImennä syvemmälle teoriaan jazzkuvioiden opettamisen lisäksi. Täällä opit sointujen etenemisestä, mukaan lukien duuri ja molli2-5-1 sointukulkuaja käänteen eteneminen. Myös alasointuja ja pienennettyjä sointuja on katettu.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (16)

Lopuksi Slash Chords -kurssi kattaa pedaalibasson, liikkuvan basson ja sointujen käännökset sekä esittelemällä slash-sointuja. Tällä kurssilla pääset soittamaan kappaleita, kuten"Hei"Kirjailija: Lionel Richie

Hyvät ja huonot puolet

Jokaisella kurssilla on vahvuutensa ja heikkoutensa – katsotaanpa niitäYksinkertaisesti pianoa.

Plussat:

Toimii minkä tahansa pianon tai kosketinsoittimen kanssa– Midi-kaapeleita tai digitaalista pianoa ei tarvita. Koska sovellus kuuntelee nuotteja, kaikki pianot tai koskettimet, mukaan lukien akustiset pianot, toimivat hienosti.

Opettelee nuotin lukemisen heti– Sinulle opetetaan musiikin lukemisen perusteet muutamalla ensimmäisellä kurssilla, ja oppimismuoto varmistaa, että pääset käyttämään näitä taitoja jatkuvasti.

Saa sinut ymmärtämään sen oikein– Kurssit eivät anna sinun siirtyä eteenpäin ennen kuin pelaat osion oikein. Vaikka jotkut opiskelijat saattavat pitää tätä ärsyttävänä, tämä ominaisuus on kirjoissani plussa, koska se pitää sinut standardissa, aivan kuten IRL-pianonopettaja tekisi.

Useita profiileja yhdellä tilillä– Jopa viisi perheenjäsentä tai ystävää voi käyttää samaa tiliä ja kirjautua sisään eri laitteilla. Tämä on hienoa pitämään toisiamme vastuullisina ja oppimaan perheenä!

Toimii ilman Internet-yhteyttä– Vaikka oppituntien lataamiseen ja profiilien luomiseen tarvitaan Internetiä, voit silti suorittaa oppitunnit ilman sitä, mikä on hienoa niille, joilla on huono Wi-Fi-yhteys.

Jokainen kurssi alkaa yhteenvedolla– ”Muistutustunnit” vahvistavat aiempia käsitteitä ja auttavat sinua rakentamaan jo oppimaasi pohjalle. Tämä on erityisen hyvä musiikin lukemiseen – sovellus saa sinut lukemaan muistiinpanoja yhä uudelleen ja uudelleen eri kuvioissa, mitä se vaatii.

Haittoja:

Ei anna sinun hypätä eteenpäin– Vaikka opiskelijat voivat vapaasti valita kurssit valitsemallaan tasolla, kursseilla ei voi ohittaa osia, joita ei tarvitse harjoitella.

Tämä tarkoittaa, että on vaikeaa eristää käsitteitä tekemättä koko kurssia, mikä olisi turhauttavaa opiskelijoille, jotka tietävät, mitä haluavat oppia.

(Video) Simply Piano Review: Piano Lessons for Less Than $120 Per Year

Ei kovin muokattavissa– Verrattuna muihin menetelmiin, kuten Piano Marvel, tällä sovelluksella ei ole monia mukautusvaihtoehtoja.

Esimerkiksi harjoitustilassa voit valita muutaman tempon välillä, mutta et voi asettaa omaa tempoasi eikä yleensä anna sinun jakaa käsiä.

Liikkuu hitaasti– Simply Piano suosittelee, että koko ohjelman suorittamiseen kuluu kaksi vuotta. Vaikka monet opiskelijat pystyisivät edetmään nopeammin, tämän aikataulun noudattaminen tarkoittaa, että he oppisivat tärkeimmistä allekirjoituksista ja 16. muistiinpanoista vasta toisen vuoden lopussa – hyvin myöhään tällaisille peruskäsitteille.

Ei opeta edistyksellistä musiikin lukemista tai teoriaa– Kurssilta jätetään pois monia symboleja ja termejä, joita tarvitaan edistyneen musiikin lukemiseen kurssin ulkopuolella. Lisäksi Simply Piano on erittäin kevyt teoriassa verrattuna muihin verkkopianokursseihin ja perinteisiin menetelmiin.

Kenelle Simply Piano sopii parhaiten?

Yksinkertaisesti Pianovoi käyttää sekä lapset että aikuiset.Kaikki iätmuoto on helppokäyttöinen ja houkutteleva, ja lapset pitävät värikkäästä suunnittelusta ja kuvista.

Lisäksi kaikkien sukupolvien oppijat löytävät kursseilta ja laulukirjastosta kappaleita, joista he pitävät.

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (17)

Kuten mainitsin, ohjelma etenee melko hitaasti, mikä on hyvä asianuoremmat oppijat. Koska muodon vuoksi on kuitenkin vaikea ohittaa ja varmistaa, että et menetä mitään, mistä saatat tarvita virkistystä, aikuiset, jotka haluavat liikkua nopeammin, sopivat paremmin toiseen ohjelmaan.

Tämä sovellus on myös suunnattu niille, jotka haluavat pelataPopulaari musiikki, joko pianosoolona tai sointuna.

Vaikka kirjastossa on muutamia klassisia kursseja ja kappaleita, se tosiasia, että ne on merkitty "valinnaiseksi", on puhutteleva.

Lopulliset ajatukset

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (18)

Simply Piano on hyvä sovellus niille, jotka haluavat oppia soittamaan pianoa, mutta eivät tiedä mistä aloittaa.

Käytäntö onhyvin ohjattu; sovellus näyttää, mitä sinun tulee harjoitella, pakottaa sinut pelaamaan sitä tarvittaessa hitaasti, eikä anna sinun siirtyä eteenpäin, ellet ymmärrä sitä oikein.

Tämä ohjaustaso on hyvä opiskelijoille, jotka haluavat oppia itsenäisesti, mutta eivät osaa kurittaa itseään tai eivät tiedä tarpeeksi pianonsoiton harjoittelusta voidakseen hyödyntää mukautettavia ominaisuuksia.

Opiskelijat tulevat ulosYksinkertaisesti Pianokanssahyvä käsitys perusteistamusiikin lukeminen, sointujen soittaminen ja laulajien tai muiden muusikoiden säestäminen.

Se on siksi vankka perusta siirtyä edistyneemmille pianokursseille tai tutkia sointujen säestystä omatoimisesti.

Jos sinulla on kysyttävää sovelluksesta tai tarvitset apua maksujen, tilausten ja vianetsinnässä, ota yhteyttä suoraan osoitteeseenJoy Tunes.

Tietoja kirjoittajasta – Giselle Sproule

Simply Piano Review: An Depth Look at the Platform (2023) (19)

Giselle on soittanut pianoa lähes koko ikänsä. Hänellä on luokan 10 pianotutkinto Royal Conservatory of Musicista ja kandidaatin tutkinto englanniksi.

Giselle on työskennellyt pianonsoiton opettajana, mutta tällä hetkellä hän on freelance-kirjoittaja ja -toimittaja. Löydät hänet yleensä kotoa Calgarysta tai matkaseikkailulta mandoliininsa kanssa.

(Video) Flowkey vs Simply Piano: Which Piano Learning App is Better?

FAQs

Can you actually learn piano from Simply Piano? ›

Students will come out of Simply Piano with a good grasp of the basics of reading music, playing chords, and accompanying singers or other musicians. It is, therefore, a solid foundation for moving on to more advanced piano courses or exploring chord accompaniment on your own.

Is Simply Piano worth the money? ›

This app is much cheaper, and while you won't learn nearly as much as you would in lessons, it's a great introduction or supplement to in-person instruction. Simply Piano might be worth it for you if: You are unable to work with your teacher for a period of time (summer break etc.)

Is Flowkey or Simply Piano better? ›

Learning Experience

Simply Piano's lessons are more structured, guiding you through content in a linear manner. Flowkey is better suited for those who want more freedom in their learning, while Simply Piano is better for beginners or those without prior experience.

How do I get the most out of my Simply Piano? ›

Keep going if you get stuck 💪

Rewind and repeat a section. Slow down the tempo of songs in the Song Library. Try playing with only one hand at a time (you can turn off practice mode in the app menu). Let yourself switch to another song or piece if you're frustrated and come back to it later.

Does Simply Piano listen to you? ›

See your progress in real-time

Simply Piano listens to the notes you play - on any piano or keyboard - and gives you immediate feedback, so you know if you're on track or need a bit more practice.

How long does it take to learn piano? ›

How Long does it take to Learn Piano?
LevelDurationPractice Time
Beginner6-7 months0.5-1 hour daily
Intermediate1-2 years1-2 hours daily
Advanced5-8 years3-4 hours daily
Expert10-15 years5-8 hours daily
Mar 6, 2022

Can I use Simply Piano with headphones? ›

To make sure you have a great experience with the app, we do not recommend using Bluetooth headphones in Simply Piano. Bluetooth does come with delays and these vary across different headphones. We are working on supporting Bluetooth headphones so you'll have a great experience with them as well soon.

How much is Simply Piano for a month? ›

Simply Piano has a slightly different pricing structure. You can start with a seven-day free trial to help you see if this is the app for teaching you to play the piano. After that, you can purchase a 3-month subscription for $59.99, a 6-month subscription for $89.99, or a year-long subscription for $119.99.

How much does flowkey cost? ›

Our monthly subscription costs 19.99 USD/EUR per month. You can unsubscribe from your monthly plan whenever you want. Make sure to unsubscribe 24 hours before your renewal date to avoid paying for an extra month.

How to get flowkey premium for free? ›

Register your qualifying purchase of an eligible Yamaha keyboard or piano and get a 3-month subscription to flowkey Premium (a $60 value) absolutely free! That includes access to the entire flowkey library of 1,000+ songs as well as piano theory courses to improve your playing technique.

Is flowkey totally free? ›

You can download the flowkey app for free and immediately gain free access to selected songs and course content. For full access to all songs and course content, you will need to purchase a flowkey Premium subscription. You can access flowkey Premium content on all your devices.

Is there an app like Simply Piano? ›

Real Piano Teacher is a fun app for learning to play the piano. The interface is very similar to Simply Piano in its form: the score in the center of the screen scrolls horizontally and the keys of the virtual piano at the bottom of the screen light up when the notes are to be played.

How to get free membership in Simply Piano? ›

Get a free trial | Simply Piano 101. You can start your free 7-day trial by downloading the app from the App Store/Play Store and then subscribing to our annual plan inside the app. Important: Be sure to select the subscription option that includes a trial badge, as some of our shorter options do not include a trial.

What is the difference between soloist and chords Simply Piano? ›

The blue courses are the Soloist Path. They focus on playing melodies, expanding your note range, and polishing your technique. The pink courses are the Chords Path. These focus on accompanying songs, chord fundamentals, and becoming familiar with different music styles.

Does Simply Piano teach you pedals? ›

Don't pedal too fast.

In case you were wondering — yes — the Simply Piano app teaches you to play with your feet too!

Is self taught piano good? ›

There have been great and innovative pianists that were self-taught without taking any piano lessons, but not everyone will succeed in doing this. With so many things to focus on, it's definitely worthwhile considering a piano teacher that will be able to correct your behaviors before they become habit.

Is Flowkey worth it? ›

In short, YES we do recommend subscribing to Flowkey if you're interested in learning to play the piano as a beginner or even intermediate student.

Videos

1. One year of piano progress (as a 40-year-old beginner)
(Joel Snape)
2. Flowkey Review - A Beginners Guide - Should Flowkey Teach You Piano?
(Charles Cleyn)
3. what 20 years of piano practice looks like #shorts
(Aylex Thunder)
4. This little boy learned the piano by himself 😱
(Dylan Anderson)
5. FULL VERSION: Blind girl, Lucy, with neurodiversity stuns crowd with Chopin piano performance!
(n3td3v)
6. The Most Insane Interstellar Cover On A Public Piano
(Andrei Piano)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kieth Sipes

Last Updated: 05/07/2023

Views: 6012

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kieth Sipes

Birthday: 2001-04-14

Address: Suite 492 62479 Champlin Loop, South Catrice, MS 57271

Phone: +9663362133320

Job: District Sales Analyst

Hobby: Digital arts, Dance, Ghost hunting, Worldbuilding, Kayaking, Table tennis, 3D printing

Introduction: My name is Kieth Sipes, I am a zany, rich, courageous, powerful, faithful, jolly, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.