Parhaat sivustot pianonuottien ostamiseen verkosta! [2023 ] | Rebeccan pianonkoskettimet (2023)

Viimeksi päivitetty 31.5.2022Rebecca

Paljastus: Huomaa, että tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että voin ansaita palkkion, jos ostat jotain linkkieni kautta.Lue koko vastuuvapauslausekkeenitässä.

Mistä voin ostaa pianonuotteja verkossa? Mikä on paras sivusto pianonuotteille? Etsin online-pianonuottia!

Jos aiot ostaa pianonuotteja verkosta, tarjolla on noin miljoona ja yksi vaihtoehto. Mutta minulle on 5 pääpaikkaa, joissa käännyn aina!

Jos etsit erityisiä suosituksia nuotteista, joita saatat olla kiinnostunut ostamaan, katso minunResurssitsivu. Mutta jos sinulla on jo musiikkia mielessäsi tai jos haluat vain tehdä ostoksia, jatka lukemista saadaksesi selville, mistä voit ostaa pianonuotteja verkossa! (Osa niistä on jopa ilmaisia!)

Parhaat sivustot pianonuottien ostamiseen verkosta! [2023 ] | Rebeccan pianonkoskettimet (1)

Amazon [Paras kuuluisien nykymuusikoiden pianonuotteisiin]

Amazonilla on itse asiassa valtava valikoima pianomusiikkia! Kun etsin painettuja kopioita nykymusiikista, katson aina ensimmäisenä tästä. Olen ostanut kirjoja Andrea Dow'lta (esim.Amadeuksen hymnit), Ludovico Einaudi (esim.Saaret – Essential Einaudi) ja useat muut nykysäveltäjät Amazonissa.

Rakastan tilaamista Amazonista, koska Amazon Prime -jäsenyyteni ansiosta saan ilmaisen toimituksen, mikä ei todellakaan päde useimpiin verkkomusiikkikauppoihin! (Jos et vielä ole Amazon Prime -jäsen, voithanki 30 päivän ilmainen kokeilu täältä.)

IMSLP [Paras ILMAINEN nuotit kuuluisilta klassisilta muusikoilta]

Jos etsin kuuluisaa klassista musiikkikappaletta. Jotakin esimerkiksi Beethovenilta, Mozartilta, Griegiltä, ​​Tšaikovskilta (periaatteessa keneltä tahansa, joka on ollut kuollut hyvin pitkään!), käännyn puoleen.IMSLP.org.

Tämä sivusto tarjoaa PDF- ja äänitiedostoja yli 100 000 kappaleesta julkista musiikkia. Ja kyllä, koska kaikki on julkista, se tarkoittaa, että se on ILMAISTA! Mikä on fantastinen.

Sinun on joko tulostettava musiikki itse tai luettava ne laitteen näytöltä, joten jos etsit kokoelmaa, joka on jo painettu, tämä sivusto ei tarjoa sinulle tarvitsemaasi.

(Video) Tiede- ja teknologiakasvatusta varhaiskasvatuksessa

RCM-kirjakauppa [Paras tasoitettuihin pianokirjoihin, kun olet valmistunut Method Booksista]

Täällä Kanadassa Royal Conservatory of Music on yksi kahdesta päätutkintolautakunnasta. Kun oppilaani ovat suorittaneet menetelmäkirjansa, siirrän ne RCM:n tasoitettuihin kirjoihin auttaakseni heitä jatkamaan taitojensa kehittymistä.

Heillä on kirjoja ohjelmistokappaleista, etüüdikappaleista ja jopa erittäin perusteellinen sarja teoriatyökirjoja. Ja heidän ohjelmistovalinnansa sisältävät erilaisia ​​musiikkityylejä barokista nykypäivään ja kaikkea siltä väliltä.

Paras paikka ostaa nämä kirjat on suoraan osoitteestaRCM kirjakauppa. Rakastan eniten RCM-kirjakaupassa, että he veloittavat kiinteän 5 dollarin toimituskulut. Joten riippumatta siitä, kuinka monta kirjaa tilaat, maksat silti vain 5 dollaria.

Nuotit Plus [Paras suosituille kappaleille täydellisen notioiduille pianokovereille]

Kun etsin pop-kappaleen pianolevyjä (enkä halua sovittaa sitä itse korvalla), käännynNuotit Plus.

Voit itse asiassa tilata painettuja nuottikirjoja tältä verkkosivustolta ja toimittaa ne kotiovellesi, mutta kun menen Sheet Music Plus -palveluun, etsin yleensä yksittäistä arkkia tietystä kappaleesta, joten yleensä mieluummin tilaa PDF välittömästi ladattavaksi.

Tältä sivustolta löydät myös paljon nykymusiikkia vähemmän kuuluisilta nykymuusikoilta.

Yksi tällä sivustolla ostosten eduista on se, että saat esikatselun teosten ensimmäisistä sivuista, joten voit päättää, sopiiko järjestely kykytasosi ja henkilökohtaiseen tyyliisi.

Toinen (mahdollisesti jopa parempi) etu on, että säveltäjät/sovittajat julkaisevat usein äänitallenteen tai linkin musiikin YouTube-esitykseen, joten voit kuulla sen ensin ja päättää, pidätkö siitä. järjestely.

(Video) CS50 2013 - Week 10

Tiedätkö, kun menet YouTubeen ja kuuntelet suosikkikappaleidesi pianocovereita, ja kuvauksessa on linkki kappaleen nuotteihin? Nämä linkit johtavat yleensäNuotit Plus!

Piano Pronto [Paras nykyaikaiselle pianolle aloittelijoille]

Lattia valmison Jennifer Eklundin luoma pianokirjojen sarja. HänenTuli!menetelmäkirjat ovat suosikkejani teini-aloittelijoille, jotka eivät kestä ajatusta aloittaa kappaleilla, kutenMarylla oli pieni lammas.

Mutta hänen yrityksellään on paljon enemmän tarjottavaa kuin vain hänen menetelmäkirjansa! Hän julkaisee myös paljon itse ja monien muiden nykysäveltäjien kirjoittamaa nykymusiikkia.

Ja hänen sivustollaan on jopa sivu, jolla hän tarjoaailmaiset nuotit PDF-tiedostot välittömästi ladattavaksi! Tämän ilmaisen sivun "Rajoitetun ajan tarjous" -kohtaan tulee aina uusi kappale, joten jos tarkistat usein, voit rakentaa melko hyvän kokoelman.

Sinun on luotava tili, jotta voit ladata musiikkia tältä sivustolta, mutta minulle se on sen arvoista.

Voit esikatsella nuotteja Piano Pronto -verkkosivustolla päättääksesi, onko se oikea taso sinulle, ja voit kuunnella näytteitä, joiden avulla voit päättää, onko se musiikkia, jota haluaisit soittaa. Tiedät siis aina tarkalleen, mitä saat.

Jos asut Yhdysvalloissa, painettujen kirjojen tilaaminen tältä verkkosivustolta ei ole ongelma. Mutta asiat muuttuvat hieman hankalammiksi, jos asut kuten minä Kanadassa.

Kanadalaisten halvin vaihtoehto on tilata PDF-tiedostot ja tulostaa ne itse.

Painettujen kirjojen toimitus Kanadaan on melko kallista.kuitenkin, siellä on työtä!

MusicTime.ca on kanadalainen verkkokauppias, joka myy Piano Pronto -kirjoja. Toimitus on kiinteähintainen 12,50 CAD (joka on minulle edelleen paljon maksettavaa toimituksesta, mutta se on paljon halvempaa kuin toimitus suoraan Piano Pronton verkkosivustolta).

Hyvä uutinen on kiinteähintainen toimitus, joten jos löydät paljon kirjoja, joista pidät, on helpompi järkeistää toimituskulut. (Ja jos olet pianonsoiton opettaja, voit tilata kirjoja useille opiskelijoille ja jakaa lähetyskulut heidän kesken, jolloin heidän on maksettava vain pieni osa lähetyksestä).

BONUS: Rebecca's Piano Keys [Paras oman musiikin luomiseen]

Tietenkin, jos olet kiinnostunut oman musiikin luomisesta (olit sitten täysin aloittelija tai kokeneempi pianonsoitin), saatat löytää jotain mistä pidät.minun verkkokauppani!

PaperityökirjaOpi lukemaan omaa musiikkikirjaasi 1on täydellinen kaikille, jotka ovat vasta aloittamassa ja haluavat oppia lukemaan omaa musiikkiaan. Se auttaa sinua oppimaan lukemaan itsevarmasti sävelkorkeuksia musiikkihenkilökunnalla ja laskemaan rytmejä samalla kun tutkit omaa musiikillista luovuuttasi!

TheSoinnut Superpackauttaa sinua oppimaan kaikki pianon triadit ja kuinka voit käyttää niitä luomaan tehokkaita musiikillisia sointuja omiin kappaleisiisi ja sävellyksiisi.

TheImprovisation Rhythm Challenge -sarjaauttaa sinua harjoittelemaan 5 (kyllä,viisi!) erilaisia ​​taitoja: rytmien lukeminen ja soittaminen, sointujen tasainen soittaminen, lyijylevyjen lukeminen, oman musiikin improvisointi, asteikkojen/näppäimien ymmärtäminen.

Yhteenveto

Yhteenvetona totean, että tässä on kuusi parasta verkkosivustoani pianonuotteille:

  • Amazon[Paras kuuluisien nykymuusikoiden pianonotteille]
  • IMSLP[Paras ILMAISEKSI kuuluisien klassisten muusikoiden nuotit]
  • RCM kirjakauppa[Paras tasoitettuihin pianokirjoihin, kun olet valmistunut Method Booksista]
  • Nuotit Plus[Paras suosituille kappaleille, joissa on täysin nuotit ja pianokoverit]
  • Lattia valmis[Paras nykyaikaiselle pianolle aloittelijoille]
  • Rebeccan pianonkoskettimet[Paras oman musiikin luomiseen]

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Kuinka harjoitella rytmiä pianolle ilman tylsyyttä
  • 10 ilmiömäistä joulupianolaulua, jotka lämmittävät sydäntäsi tänä jouluna
  • 5 selkäpiitä kihelmöivää klassisen musiikin kappaletta luomaan tunnelmaa tänä Halloweenina
  • 19 aikuisten aloittelijoiden tekemää pianovirhettä (ja kuinka korjata ne!)

FAQs

Mistä pianon koskettimet on tehty? ›

Pianon koskettimetkin on valmistettu puusta ja ne on päällystetty muovikerroksella. [4, 5] Koneisto nähdään koskettimineen kuvassa 2.1. Tarkastellaan seuraavaksi lyhyesti, miten koneisto, kielet ja kaikupohja toimivat yhdessä, toisin sanoen miten soittaja saa koskettimen painalluksella syntymään kuultavan äänen.

Voiko pianon viedä kaatopaikalle? ›

Moni piano päätyy jopa roskalavalle. Esimerkiksi F-Musiikki ottaa vaihdossa käytettyjä pianoja, ja kunnosta riippuen soitin menee myyntiin tai joskus kaatopaikalle. Sortti-asemat ottavat vastaan pianoja veloituksetta. ”Viemme viikoittain huonokuntoisia pianoja Sortti-asemalle”, kertoo Antero Leppälä Pianonkuljetus A.

Mikä pianossa värähtelee? ›

Piano on soitin, jossa ääni syntyy huopapäällysteisten vasaroiden iskeytyessä soittimen sisälle jännitettyihin metallikieliin. Kielten värähtely siirtyy puiseen kaikupohjaan, joka vahvistaa ja värittää ääntä sekä muuttaa värähtelyn ilman liikkeeksi, joka aistitaan äänenä.

Mistä materiaalista piano on tehty? ›

Piano on monimutkainen mekaaninen laite, jonka soivan osan muodostavat tiukalle pingotetut teräslangat ja puusta valmistettu äänipohja. Koskettimien ja koneiston välityksellä ne saatetaan soimaan soittajan toiveiden mukaisesti. Teräslangat, kielet, ovat päistään kiinni runkoraudassa.

Mikä on pianon ja flyygelin ero? ›

Flyygeli on piano, jonka kielet ja soittokoneisto ovat vaakasuorassa. Flyygelissä vasarat lyövät kieliin alakautta. Pystypianosta sen erottaa kielten asennon lisäksi myös muoto (saks. Flügel tarkoittaa siipeä) ja taffelipianosta muun muassa suurempi koko.

Mistä pianon ääni tulee? ›

Pianossa on vaikea havaita mitään pianolle tyypillisiä formantteja. Pianon äänen olennainen osa on äänen aluke, attack. Se on vasaran aiheuttama iskuääni. Siihen vaikuttaa lyöntinopeus ja vasaran tyynyn kovuus.

Mitä ovat pianon mustat koskettimet? ›

Mustat koskettimet toistuvat pianossa kahden ja kolmen koskettimen ryppäinä, eli "kaksosina" ja "kolmosina". Kun mustat koskettimet laskee mukaan, oktaavien väli on yhteensä 12 säveltä.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated: 12/09/2023

Views: 5866

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.