Parhaat paikat nuottien hankkimiseen verkossa - Moore Piano (2023)

Parhaat paikat nuottien hankkimiseen verkossa - Moore Piano (1)

Huomautus: Tämä viesti saattaa sisältää kumppanilinkkejä, mikä tarkoittaa, että kun napsautat linkkejä ja teet ostoksen, saamme palkkion.

Oletpa sitten musiikinopettaja, joka etsii tuoretta materiaalia opetussuunnitelmaasi, vanhempi, joka etsii atietty pala, josta lapsesi saattaa pitää,tai itse muusikko etsimässä jotain uutta soitettavaa, tulet iloiseksi huomattuasi, että verkossa on monia resursseja, jotka tyydyttävät pianon nuottitarpeesi. Mikä parasta, jotkut ovat jopa ilmaisia!

Lue, kun jaamme parhaita paikkoja verkossa löytääksesi pianonuotteja.

Maksulliset sivustot

Kun kerran jouduit vierailemaan musiikkialan erikoisliikkeessä saadaksesi nuotteja – jos löysitkin etsimäsi musiikin – nyt voit tehdä haun verkossa päästäksesi käsiksi tuhansiin kappaleisiin mukavasti omasta kodistasi. Tässä on joitain suosituimpia maksullisia sivustoja etsimäsi musiikin löytämiseksi.

Parhaat paikat nuottien hankkimiseen verkossa - Moore Piano (2)Nuotit– Music Notesilla on laaja kirjasto digitaalisia nuotteja pianolle (ja muille soittimille). Tämä helposti navigoitava sivusto tarjoaa yli 300 000 nuottisovitusta, jotka voidaan ladata välittömästi tulostettaviksi sekä käytettäväksi missä tahansa heidän monialustaisen sovelluksensa kanssa. Musiikki on luokiteltu "tyylien" mukaan – genren, juhlapäivän, tilaisuuden ja vuosikymmenen mukaan, ja se on myös helposti haettavissa, jos tiedät etsimäsi kappaleen tai artistin nimen. Music Notes tarjoaa laajan valikoiman tyylejä klassisista musiikkikappaleista nykyiseen pop- ja kantrimusiikkiin, elokuva- ja TV-musiikkiin, musikaaleihin ja muihin. Suosituimmat kappaleet ovat saatavilla noin 5,50 dollarilla, yleisimmät luottokortit ja PayPal hyväksytään.

Nuotit Plus– Nuotit Plus tulee olemaan opettajille tuttu nimi. Tämä sivusto väittää olevansa maailman suurin nuottivalikoima, ja saatavilla on runsaasti digitaalisia latauksia. Nuotit Plus on ollut luotettava, suosittu musiikkiopettajille ja harrastajille vuodesta 1997 lähtien. Heidän nettisivunsa näyttää vanhentuneelta Music Notesiin verrattuna, mutta etsimäsi on helppo löytää.

Sheet Music Plus tarjoaa sekä yksittäisiä kappaleita että kokonaisia ​​musiikkikirjoja digitaalisessa muodossa. Music Notesin tavoin ne tarjoavat laajan valikoiman tyylejä nykyisistä pop- ja country-suosikeista, lomakappaleista, klassisesta ja klassisesta sekä lasten, maailmanmusiikin ja latinan musiikista. Hinnat vaihtelevat joidenkin yksittäisten kappaleiden 1,99 dollarista 19,95 dollariin useiden kappaleiden laulukirjojen osalta yleisimmillä luottokorteilla ja PayPalilla.

Nuotit nyt– Toinen pitkäaikainen nuottisivusto on Online Sheet Music, joka tunnetaan nyt nimellä Sheet Music Now. Aivan kuten muutkin maksulliset sivustot, ne tarjoavat laajan valikoiman tyylilajeja nykyisestä populaarimusiikista, kuten Calvin Harris ja Coldplay, Broadway-show-kappaleisiin Catsista ja Jesus Christ Superstarista klassisiin kappaleisiin. Ne tarjoavat jopa 5 sormella pelaamisen perusteet, kuten Chopsticks. Yksittäisiä kappaleita on saatavilla noin 3–4,99 dollarilla, ja niitä voi ostaa PayPalin tai yleisen luottokortin kautta.

Noviscore– Noviscore on ainutlaatuinen resurssi, joka tarjoaa nuotteja pianolle, sillä jokainen kappale on mukautettu jopa neljään soittokykyyn. Jotkut partituurit tarjoavat jopa "lukuapua" musiikin teorian oppimiseen. Musiikki on haettavissa tyylin, soittotason ja instrumentin mukaan.

Ne tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​tyylejä, aivan kuten muutkin sivustot – nykyiset suositut suosikit, kuten Despacito tai Pink's What About Us, klassiseen, kuten Mendelssohn ja Beethoven, sekä valikoiman Noviscore-kuukausikohtaisia ​​eksklusiivisia tuotteita. Jokaisen kappaleen hinta on noin 4,99 dollaria tasoa kohden ja pieni lisämaksu lukuavusta, jos haluat lisätä sen. Nuotit ovat ladattavissa sekä käytettäväksi heidän Noviscore-sovelluksessaan. Maksut PayPalilla, luottokortilla ja pankkisiirrolla hyväksytään.

Ilmaiset sivustot

Niiden monien sivustojen lisäksi, joista voit löytää nuotteja myynnissä, voit jopa löytää nuotteja ilmaiseksi. Vaikka et ehkä löydä etsimääsi, hintaa ei voi lyödä!

Musescore– Musescore on laaja sivusto, joka tarjoaa ilmaisia ​​käyttäjien lataamia nuotteja. Tämä resurssi tarjoaa nuotteja useille genreille, Adelesta Chopiniin, Mozartista Twenty One Pilotsiin ja kaikkea siltä väliltä, ​​mutta populaarimusiikkia näyttää olevan paljon enemmän kuin klassista.

Tämän sivuston selaustoiminto ei ole kauhean intuitiivinen, joten ole valmis selaamaan artistin, instrumentin mukaan tai etsimään juuri sitä, mitä etsit. Musescore tarjoaa kuitenkin muunnelmia vaikeammin löydettävistä kappaleista ja alkuperäisestä musiikista, jota et todennäköisesti löydä mistään muualta. Musescore tarjoaa myös täysin ilmaisen avoimen lähdekoodin nuotinkirjoitusohjelman samalla nimellä, joten voit luoda omia nuottejasi.

Mikään ei tietenkään ole 100 % ilmaista – Musescore tarjoaa Pro-tason jäsenyyden, joka tarjoaa enemmän työkaluja ja ominaisuuksia toistoon ja tulostukseen sekä enemmän tilaa oman työn tallentamiseen.

8 muistiinpanoa– 8notes.com tarjoaa ilmaisia ​​nuotteja useille genreille. Tämän sivuston avulla voit katsella nuotteja näytöllä ja tulostaa kelvollisen version ilmaiseksi – laajemmilla ominaisuuksilla, kuten PDF-tallennus, korkearesoluutioinen tulostus ja rajoittamaton midi-esikatselu, joka on saatavilla 20 dollarin vuosijäsenyydellä.

IMSLP– International Music Score Library Project on laaja kokoelma julkisia nuotteja. Yli 400 000 partituurilla, jos se on klassista, perinteistä kansanmusiikkia tai ehkä jotain jazzmusiikkia, jota kaipaat, tämä sivusto on kultakaivos. Nuotit vaihtelevat kuitenkin laadultaan, koska suuri osa niistä on skannattu fyysisistä kopioista.

Näiden resurssien avulla sinun ei pitäisi koskaan joutua musiikilliseen kierteeseen. Vieraile näillä sivustoilla jonkin aikaa, sillä jokainen tarjoaa jotain hieman erilaista.

Musiikki on nautinnollisempaa, kun sitä soitetaan pianolla, joka onviritettyja saa säännöllistä huoltoa. Etsitpä sitten tukipalveluita tai uutta pianoa, Moore Piano on valmis auttamaan!Klikkaa tästäota meihin yhteyttä jo tänään!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated: 12/08/2023

Views: 5996

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.