Musescore on huijaus (2023)

• 14.3.2020 - 05.50

otsikon perusteella voit kertoa tarkalleen, koska vain meidän kaltaiset ilmaiset käyttäjät ymmärtävät

omg he sanovat, että sävellykset ja kaikki nuotit ovat laillisia ilmaisia, ja he lupasivat sen, katso mitä tapahtuu seuraavaksi... kun yrität ladata musiikkia midi-muodossa, se näyttää sinulle jatkuvasti ja pakottaa sinut käyttämään 30 päivän kokeiluversiota.

Mikä huijaus... poista tämä sivusto

Kommentit

VastauksenaPeruutusta etsitään edelleen…kirjoittajalmunoz_72

Olen samaa mieltä, että se on hirveästi esitetty, mutta tilauksesi pitäisi olla peruutettavissa, jos kirjaudut sisään osoitteessa musescore.com ja napsautat sitten oikeasta yläkulmasta käyttäjätunnustasi, vasemmassa reunassa Asetukset, Tilaus ja sitten valkoista painiketta "Lopeta etuni" keskellä outo mainossivu "Seuraava maksu" -kohdan vieressä.

Vastaa

Ymmärtämisen helpottamiseksi...

Musescore.orgSivusto on tarkoitettu kysymyksille itse MuseScore-editoriohjelmistosta - ilmaisesta avoimen lähdekoodin työpöytäohjelmistosta sekä sen tuesta ja dokumentaatiosta.

Musescore.comsivusto on tarkoitettu MS-arvostettujen tulosten julkaisemiseen, jakamiseen ja niistä keskustelemiseen; se on myös tarkoitettu keskustelemaan mobiilisovelluksista.
Tarkista selaimesi URL-osoite varmistaaksesi, mihin kirjoitat.

Valittaminen osoitteessa .org (tässä) piilevasta tulipalosta osoitteessa .com on kuin havaitsisi mahdollisen tulipalon ja sitten soittaisi pikavalintaan... pizzanjakaja.
Yksinkertaisesti sanottuna: se ei auta.

Katso myös:
https://musescore.org/en/node/302295
joka selittää enemmän "latauksista".

Vastaa

Vastauksenaen ole iloinen tästä…kirjoittajamusiikkinero118

@musicgenius118
Jos selität "tämän asian" hieman yksityiskohtaisemmin, joku voi auttaa sinua. Muista, että nämä musescore-foorumit.orgtarjota tukea MuseScorelleilmainen työpöydän merkintäohjelmisto.

Ja jos olet huolissasi tulosten julkaisemisesta MuseScoressaverkkosivustotai MuseScoretilaussuunnitelma, se on käsitelty musescoressa.commissä voit kokeilla siellä olevaa foorumia:
https://musescore.com/groups/improving-musescore-com

Vastaa

Sanoisin, että se on reilua, kaikki tämä musiikki sormenpäissäsi kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, jos se on ilmaista. Sanoisin, että pro-tilaus on hintansa väärti.

Vastaa

Tuen huijausvaatimusta, älä luovuta luottokorttitietojasi!
Kokeilin äskettäin tätä palvelua 30 päivän ajan ilmaiseksi vain nähdäkseni, mihin sitä voisi käyttää – käytin sitä vain kerran, kun kirjauduin sisään ensimmäisen kerran. Kun minun piti peruuttaa kokeilu muutaman viikon kuluttua, huomasin, että kirjautumistietoni eivät työskennellä sivustolla (kuten come-on, tietoni tallennettiin selaimeni ffs-tiedostoon). Tämän jälkeen otin yhteyttä heidän tukitiimiinsä, ja he sanoivat, etteivät löytäneet tietojani, mutta kun "asiakastuen" tapaus oli vireillä seuraavien päivien ajan, luottokortiltani veloitettiin 65 AUD:n vuosimaksu. Pyysin musescorea palauttamaan minulle, en selvästikään pystynyt käyttämään tai peruuttamaan palvelua ilman toimivia kirjautumistietoja, ja edustajalla oli poski sanoa, että minulla ei ollut oikeutta rahojeni takaisin! Tämä yritys haisee täysin huijaukselta.

Vastaa

VastauksenaUskon, että hän viittaa…kirjoittajauutinen

Hyvin mahdollista. Tuo ohjelma oli/on huijaus, varkauksia tukeva, yksinkertaisesti rikollinen.
Edelleenkään ei ole mitään tekemistä musescore.orgin tai MuseScore-ohjelman kanssa, eivätkä käyttäjät, jotka eivät lue pientä tekstiä ja syötä luottokorttinsa numeroa jonnekin unohtaen kirjautumistiedot. ja sitten valittaa ja väärällä sivustolla väärille ihmisille.

Vastaa

Tiedän, että tämä ei ehkä auta, mutta minun on pakko yrittää selvittää asiat.

On olemassa kaksi erilaista verkkosivustoa: musescore.org, jossa olet nyt, ja musescore.com, joista jerrychinyong ja amberads valittavat. Tämä sivusto - musescore.org - käsittelee vain ohjelmaa, jonka lataat ja käytät tietokoneellasi ja joka luo nuotteja. Sivusto, johon te kaksi viittaatte - musescore.com - isännöi tietokoneohjelmalla luotuja nuotteja. Vaikka ne ovat jossain määrin yhteydessä toisiinsa, ne eivät ole sama asia.

MuseScore-tietokoneohjelma ei todellakaan ole huijaus, sillä se on loistava nuottien luomiseen, ja olen käyttänyt sitä yli kymmenen vuoden ajan. Ohjelma ei maksa mitään, täysversio on ja on aina ollut ilmainen. Musescore.com-sivusto on nuottien isännöintiä varten, eikä se myöskään ole huijaus. Tosin tapa, jolla he käsittelevät näitä arkkeja, on muuttunut, mutta se ei tee siitä huijausta. Alussa jokainen musiikkikappale oli ladattavissa ilmaiseksi useissa eri muodoissa, mutta musiikin kustantajat ja tekijänoikeuksien haltijat saivat sihisevän loukkauksen, joten nyt suurin osa siitä on lukittu vuositilauksen taakse. Jos haluat ladata arkit, sinun on maksettava maksu ja oltava pro-jäsen. Näen, että olet järkyttynyt jerrychinyong, mutta sen piti muuttua. Se joko laitettiin tilauksen taakse tai siirrettiin offline-tilaan. Ainakin tällä tavalla kaikki ei ole täysin poissa, ja sinulla on edelleen pääsy, jos olet valmis maksamaan tilauksen.

Mitä tulee ongelmaan, joka sinulla oli amberadeissa, en voi puhua siitä, mutta voin sanoa, että et ole valittanut oikeassa paikassa. Musescore.org-sivuston foorumin käyttäjät ja järjestelmänvalvojat eivät voi tehdä mitään ongelmallesi.

Vastaa

VastauksenaTiedän, että tämä ei ehkä auta,…kirjoittajauutinen

Kiitos selvennyksestä, vaikka harmittaakin. Rakastan MScorea ja olen hämmästynyt ilmaisen ohjelman toimivuudesta. Menin Lahjoita-sivulle ja olin melkein pettynyt, että et (et voi) ottaa vastaan ​​suoria rahalahjoituksia. Olen tehnyt niin paljon tämän ohjelman kanssa, että minusta tuntuu, että olen sinulle velkaa ainakin jotain. Jatka hyvää työtä. Tämä on ilmiömäistä.

Vastaa

Miksi meillä on tällaista paskaa vikailmoitusfoorumilla? Tämä on tarkoitettu vakaviin keskusteluihin Musescoren ongelmista, ei tyhmiin hölynpölyihin tekijänoikeusasioista Musescore.comissa. Musescore on suunnilleen niin ei-huijaus kuin voit saada; et maksa mitään ladataksesi jotain, joka on tehty ajasta lahjoittamien ihmisten, jotka haluavat parantaa tuotetta, tuotetta, koska he haluavat enemmän irti siitä.

Vastaa

VastauksenaMiksi meillä on sellaista paskaa…kirjoittaja♪𝔔𝔲𝔞𝔳𝔢𝔯 ℭ𝔯𝔞𝔣𝔱𝔢𝔯♪

Miksi? Koska haaksirikkoutuneet merimiehet eivät valitse rantaa, jolle he kokoontuvat. Ihmiset tulevat tänne valittamaan toisesta sivustosta, koska ero näiden kahden välillä on "vain vihittyjen tiedossa", eli hienovarainen ja ei ollenkaan ilmeinen, eikä näytä olevan kiinnostusta tehdä asialle mitään. Ja .com-sivuston tekijänoikeus-/latauskäytännöt ja mikä-julkinen-ja-mikä-ei-ongelmat ovat täydellinen sotku. "PD" tarkoittaa ensinnäkin "sovitan PD-laulua". Ihmiset tulevat tänne raivoissaan, koska he ovat hämmentyneitämolemmatsivustoja. Tapahtuujoka ikinen päivä.

Vastaa

@jerrychinyong:

Minulla on vain ilmainen tili ja olen löytänyt monia, monia tuloksia ladattavissa ilmaiseksi – luulen, että ne ovat kaikki julkisia tuloksia. Lataan aina vain MuseScore-tiedostomuodon, mutta voit viedä MIDI-muodossa ilmaisesta työpöytäohjelmistosta.

Vastaa

Haluaisin myös lisätä tähän kommenttini, sivusto on hämärä, ja minulla on vain yksi syy, kirjauduin juuri 30 päivän ilmaiseen kokeilujaksoon ja laitoin korttitietoni. Jos peruisin tilaukseni juuri nyt menetän seuraavat 29 päivän ilmaisen kokeilujaksoni. He tekevät tämän niin, että jos unohdan peruuttaa edellisenä päivänä, he veloittavat minulta vuoden Musescorea, se on melko röyhkeä liike.

Vastaa

VastauksenaHaluaisin lisätä kommenttejani…kirjoittajaMichael Gibson 2

Tarkoitatko, että luit tämän ketjun läpi ja huomasit olevasi väärällä sivustolla (.org vs. com), mutta päätit silti vastata täällä?
Jos todella menettäisit seuraavat 29 päivääsi peruutettaessa, se olisi uusi käytäntö, sillä viime vuonna voit peruuttaa heti seuraavana päivänä, mutta silti käyttää koko kokeiluaikaa.

Vastaa

Joten miksi MuseScore-organisaatio myi nimen ja logon oikeudet MuseScore.comille?

Olen ollut MuseScore-organisaation ja ohjelmistojen tukija useiden vuosien ajan. MuseScore.com veloitti minua kaksinkertaisesti eikä hyvitä ylimääräistä. Kutsun sitä huijaukseksi! Ollakseni rehellinen, luotin yritykseen, koska olen luottanut avoimen lähdekoodin projektiin kaikki nämä vuodet. He käyttävät samoja logoja (oletan, että se tapahtuu luvalla ja/tai maksulla). Olen toki typerys, kun en googlaa MuseScore.COM-arvosteluja (punaiset liput kaikkialla), mutta en ymmärrä, kuinka organisaatio voi kieltää kaiken yhteyden yritykseen luonnollisilla käytännöillä, kun se antoi yritykselle luvan käyttää henkistä omaisuuttaan. Mielestäni MuseScore.org-sivustolla pitäisi olla paljon selkeämpi viesti siitä, että nämä kaksi ovat eri kokonaisuuksia. Voit ärsyyntyä hämmentyneistä ja turhautuneista käyttäjistä, jotka julkaisevat keskustelupalstallasi, mutta se jatkuu niin kauan kuin nämä kaksi entiteettiä eroavat satunnaisesta käyttäjästä.

Vastaa

VastauksenaJotain tietoa https://musescore…kirjoittajaShoichi

Kiitos, Soichi. Luulin muistavani ilmoituksen rahan vaihtamisesta omistajaa, ja toivoin sen olevan parasta. Se tuntui hieman kurjalta, koska olin lahjoittanut paljon edellisten vuosien aikana hankkeen tukemiseen, mutta en voinut syyttää tekijöitä ja juoksijoita siitä, että he haluavat turvaa. Mikä tärkeintä, se selittää, miksi tässä yhteisössä on häikäilemättömien liiketoimintakäytäntöjen tahra. Erittäin pettymys.

Vastaa

Heti kun lisäsin legato-rivit, tiedoston tallennuksen jälkeen ensimmäisellä sivullani olevat muistiinpanot olivat "siirtyneet" sivulle 2 eivätkä pystyneet korjaamaan sitä toisella kerralla. Vaikka heidän tekninen tukinsa korjasi sen, yksi heistä vaihtoi MYÖS avaimen kappaleeseeni. . . jonkun muun luovuuden sekoittaminen EI ole KOSKAAN hyvä asia. Käskettiin myös vaihtamaan doc-tiedoston nimeä usein, mihin olen vielä törmännyt. Tulee käyttämään toisen merkkisiä ohjelmistoja huomenna. Sen lisäksi, mitä minulle tapahtui eilen tämän kanssa, teokseni kuoroosion legato-linjoille, dynamiikalle ja sanoille ei ole tarpeeksi tilaa.

Vastaa

VastauksenaHeti kun lisäsin…kirjoittajalhdigiart

Viestisi ei liity tähän ketjuun.
Viestisi ei liity tähän verkkosivustoon (tämä on ilmaisen ohjelmiston käyttäjätukifoorumi, ei tulostenjakosivusto).

Viitat ongelmiin, joita sinulla oli pisteillä, jotka olivat sinun itse tekemäsi. Useat ihmiset - tavalliset käyttäjät, jotka ovat halukkaita auttamaan, eivät TEKNISET TUKI - tulivat auttamaan sinua. Yksi neuvo oli tallentaa työsi säännöllisesti eri tiedostonimillä - näin jos teet virheen tai tapahtuu tiedostovirhe, voit palata uusimpaan versioon ilman suuria työn menetyksiä. Sinua ei käsketty tekemään tätä, se oli vain järkevä neuvo, vapaasti annettu.

Mitä tulee LUOVUTTAMISEEN sotkemiseen vaihtamalla avaimen allekirjoitus, se oli vain virhe. Kaikki nuotit olivat edelleen olemassa alkuperäisessä sävelkorkeudessaan, ja tarvitsi vain lisätä avaimen allekirjoitus uudelleen. Kappaleessa ei varsinaisesti muutettu mitään - paitsi virheiden KORJAAMINEN.

Onnea uuden ohjelmiston kanssa. Käytä samaa käyttäjätunnusta heidän foorumeissaan, jotta voimme nähdä, kuinka hyvin sinulla menee.

Vastaa

VastauksenaHeti kun lisäsin…kirjoittajalhdigiart

Okei, ensinnäkin, MuseScorella ei ole teknistä tukea. Henkilö, joka auttoi sinua, on foorumien käyttäjä, kuten sinä ja minä, he eivät toimi MuseScorella.

Toiseksi, katsoin ketjua, johon viittaat (https://musescore.org/en/node/328693), ja sinua auttava henkilö näyttää sanovan, että hän poisti ensimmäisen tahdin, lisäsi sitten uuden ensimmäisen tahdin ja lisäsi sitten musiikkisi takaisin siihen. Tämä lienee syy avaimen muutokseen.

Joten tavallinen henkilö, joka käy usein foorumeilla, korjasi jotain, jonka olit sotkenut, ja sinun vastauksesi on tulla tähän pitkään viestiin, heittää ne roskiin ja ilmoittaa, että jätät ilmaisen ohjelmiston.

Vastaa

Aloitin MuseScorella, koska se sopi tarpeisiini tarjota luettavia partituureja kuorojäsenilleni palveluksen aikana ja se auttaa minua helposti hankkimaan erilliset laulajille ja säestäjälle. Olen iloinen saadessani olla maksava jäsen ladattavissa kappaleissa, joita haluaisin käyttää paitsi kirkossa jumalanpalveluksessa myös räätälöidä vapaaehtoisen eläkkeelle/avustettujen/hoitajien kodin viihdekeikkoihin. Maksuni auttavat tukemaan sovelluksen jatkuvaa kehitystä... vaikka päätänkin pysyä 2.x-versiossa tutun ja yksinkertaisuuden vuoksi.

Vastaa

kyllä, uskon, että tämä on erittäin lähellä huijausta. Olen yrittänyt ottaa yhteyttä näkijään, mutta yhteyslinkki tuo esiin vain tyhjän näytön.
kaikista tuhansista nuotteista, joita he väittävät olevan saatavilla, ensimmäisellä yrityksellä vain yksi useista etsimistäni numeroista on saatavilla, mutta sitä ei voi ladata tai tulostaa.
Ostin tämän tämän vuoden tammikuun alussa, ja pian sen jälkeen, kun jokainen asia elämässäni oli kiertynyt, joten tänään oli ensimmäinen tilaisuus yrittää uudelleen. Enimmäkseen samaa mitä haluan ei ole ladattavissa tai tulostettavissa.
Hukkaan 30 dollaria tähän enkä saanut mitään. Pidän sitä huijauksena!

Vastaa

VastauksenaHmm, pidän ajatuksesta…kirjoittajaMarc Sabatella

...se tavallaan viittaa siihen, että pisteet ovat arvokkaampia kuin ohjelmisto, mikä ei ole minun mielestäni.

Okei, mutta...
Näin musiikin julkaisijat ja tekijänoikeuksien haltijat eivät näe sitä. Pääasiassa tästä syystä Wikifonia* lopetti toimintansa, mikä sai Thomasin luomaan musescore.com-liiketoimintamallin ja luomaan sen pois musescore.orgista.
Niin...
Voit aina saada ilmaisen mukin osoitteessa .org ja BYOB (luo omat pisteesi); tai hanki ilmaisia ​​näytteitä (PD-pisteet) osoitteessa .com; tai maksa .com-sivustolle premium-tuotteista. Juhlikaa! :-)

*Wikifonia, katso:https://www.standaard.be/cnt/gb2143ppq

Vastaa

Vastauksenakyllä ​​uskon että tämä on…kirjoittajalehmännahka456

On mahdollista, että sivustossa oli väliaikainen häiriö, kun napsautit yhteyslinkkiä, mutta se on aina toiminut minulle, ja se toimi minulle, kun yritin sitä juuri nyt. Sen sijaan, että kutsuisit sitä huijaukseksi vain siksi, että kyseessä on saattanut olla tilapäinen Internet-häiriö, suosittelen vain yrittämistä uudelleen ja selittämään sitten kohteliaasti ja kunnioittavasti tukihenkilöstölle, miksi olet muuttanut mieltäsi liittymässäsi tilauksessa. On varmasti mahdollista, että he tarjoavat sinulle vaihtoehtoja, mutta valintojesi ilmaiseminen täällä ei varmasti auta.

Vastaa

"Mikä huijaus... poista tämä sivusto..."

"Huijaus". En usko, että se tarkoittaa sitä, mitä luulet sen tarkoittavan.
Osallistun MS-tautiin jäsenyydellä. ÄLÄ "poista tätä sivustoa".

Vastaa

Menin sinne ja 3 minuutissa tiesin, että minulla ei ollut syytä olla siellä, en voinut peruuttaa, sitten luottokorttini estettiin ja sitten he veloittivat toiselta luottokortiltani 70 dollaria - he eivät vastaa pyyntööni peruuttaa ja palauttaa korttini. ...erittäin järkyttynyt, huono seura, toivon, että he vastaisivat

Vastaa

Olla samaa mieltä! Täsmälleen sama tilanne. Ilmoittauduin 7 päivän kokeilujaksoon ja he veloittivat minua heti ensimmäisenä päivänä! Ja he vain sanovat antavansa minulle 25% alennuksen tai lisäävänsä tilaukseen kuusi kuukautta. Ei... heidän pitäisi korjata se.

Vastaa

Kyllä, monet meistä eivät pidä siitä... mutta emme voi asialle mitään.
jos et pidä siitä, mene pois, en välitä siitä, haluan vain kuunnella sovituksia ja ihmisten sävellyksiä
ja... tämä ei ole kovin hyvä paikka puhua siitä... tuki ja vikaraportit??
ja mene osoitteeseen musescore.com puhumaan siitä, älä täällä

Vastaa

Onko sinulla vielä vastaamaton kysymys?Kirjaudu sisään ensinlähettääksesi kysymyksesi.

FAQs

What are the disadvantages of MuseScore? ›

Known limitations of MuseScore 3. x
  • Local time signatures.
  • Regroup Rhythms.
  • Tablature staff linked with standard staff.
  • Mixer.
  • Header & footer.

What is the daily score limit on MuseScore? ›

All MuseScore users have a 20 scores per day download limit.

How does MuseScore make money? ›

The MuseScore company uses income from their commercial sheet music sharing service to support the development of the free notation software.

Can you sell music made on MuseScore? ›

Yes, you can. MuseScore does not impose any ownership or license on your work, whether it's sheet music, exported audio files or the . mscz files themselves.

Is MuseScore used professionally? ›

MuseScore describes itself as a non-professional music notation software.

Is MuseScore sheet music legal? ›

You may transcribe other people's copyrighted music using Musescore, but you do not necessarily own the copyright for the resulting Sheet music. You may still upload it to Musescore.com, but please use appropriate privacy settings so that you are not sharing this music any more widely than the law allows.

How much is MuseScore annually? ›

Pricing. Musescore PRO+ offers a free trial, so you can test it out. If you want to continue with it after the trial, you'll have to pay $69.99 per year.

How much do you pay for MuseScore? ›

Musescore is completely free, with no hidden paywall. This makes it a very accessible software which anybody can make the most of, regardless of budget.

Is MuseScore 100% free? ›

Using MuseScore.org notation software will always be free of charge and without any limits—that's a promise. The musescore.com website and MuseScore mobile app can also be used for free but with limited functionality. Purchasing a PRO account unlocks additional PRO features.

Who is MuseScore owned by? ›

MuseScore was acquired by Muse Group on Apr 26, 2021 .

What coding language does MuseScore use? ›

Qt bindings

Qt is the C++ GUI toolkit and library used by MuseScore. Using the Qt Script Generator , MuseScore provides JavaScript bindings to most of the Qt API.

What programming language is MuseScore written in? ›

Is it legal to sell sheet music? ›

Is it legal to sell sheet music online? That ultimately depends on two things: whether you're selling sheet music composed solely by you, or transcribed sheet music. In the latter case, you will need to get written permission or a valid license agreement from the publishing rights holders or composers.

Does it cost money to make music on MuseScore? ›

Free music composition and notation software. MuseScore.

Is reselling digital music legal? ›

But people who make legitimate purchases of digital content have rights as well—rights that are not fully respected under current copyright frameworks. Of course, if copyright holders provide consent, then digital resales can be legally conducted even without a change in copyright law.

What are the disadvantages of learning a musical instrument? ›

Disadvantages of learning an instrument
  • Learning an instrument can be expensive once the cost of lessons, an instrument and extras such as music, strings, reeds etc. are added in. ...
  • Time: there is no doubt that practice makes perfect, and students of any instrument will need to spend adequate time practicing.

Is MuseScore no longer free? ›

Using MuseScore.org notation software will always be free of charge and without any limits—that's a promise. The musescore.com website and MuseScore mobile app can also be used for free but with limited functionality. Purchasing a PRO account unlocks additional PRO features.

What are the disadvantages of structured note taking? ›

Organized if done correctly, shows relationships, reduces editing, easy to review by turning main points into questions. Disadvantages: Takes more thought in class or rewriting later, cannot be used if the lecture is fast, must have time to organize.

Is MuseScore good for making music? ›

MuseScore is the world's most popular music notation programme, and what's more it is completely free! MuseScore is essentially like the other well known notation programs like Finale and Sibelius, but unlike these it is open source software.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 22/09/2023

Views: 5938

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.