Maailman parhaat kaupungit kenkäostoksille (2023)

Matkaoppaissa on paljon erilaisia ​​indeksejä, jotka luokittelevat eri kohteiden kohokohdat, kuten rannat, ravintolat ja yöelämän. Mutta syistä, joita FN ei ymmärrä, he eivät aina korosta sitä, mikä - ainakin meille - on suurin huolenaihe: kenkäostostilanne.

Kesämatkailukausi on käsillä ja monet suunnittelevat heinäkuun neljännen päivän pakomatkoja kauas ja laajalti, joten tässä on lopullinen katsaus parhaista kaupungeista hedelmällisiin jalkineharrastuksiin ilman erityistä järjestystä.

1. Milano

Sen perintösuutarit, kuten balerinavalmistaja E. Porselli, sekä paikallisten ja kansainvälisten luksusmerkkien klusteri, joka reunustavat Via Monte Napoleonen, Via della Spigan ja viereisten kadujen (Via San't Andrea, Via Gesù) Kultaisen kolmion aluetta , Via Borgospesso), Italian muodin pääkaupunki on edelleen maailman paras paikka ostaa ylellisiä kenkiä. Helpottaa, että palvelu on erityisen vilkasta esimerkiksi Guccin, Gianvito Rossin, Casadein, Rene Caovillan ja Santonin myymälöissä.

Maailman parhaat kaupungit kenkäostoksille (2)

2. Lontoo

Sillä aikaaHarrodsteki suuren suosion vuonna 2015, kun sen Shoe Heaven avattiin – jota pidetään yleisesti tavaratalojen suurimmana kenkälattiana – monet pienemmät putiikit tekevät ostoksista Ison-Britannian pääkaupungissa loputtoman nautinnon. Matches, suosittu sähköinen kohde, sisältää useita kivijalka-asuntoja, jotka tunnetaan ainutlaatuisista muokkauksistaan.RuskeatLontoo kiinnittää usein seuraavan suuren nimen ennen muita. Tutustu myös englanninkielisiin levymerkkeihin ja Cambridgen herttuatar Catherine Middletonin suosikkeihin, kuten Penelope Chilversiin (joka valmistaa rakastettuja maaratsastussaappaat) ja L.K. Bennett (hänen pumppuihinsa). Miehille se on näppärä kenkäfestivaali, jonka merkinnät, kuten Gieves & Hawkes, John Lobb, Grenson ja Olivier Sweeney, tarjoavat älykkäitä ja ajattomia brogues, wingtips ja Chelsea-saappaat.

3. Barcelona

Yksikään vierailu Espanjassa ei ole täydellinen ilman espadrillien varastointia, ja tämä on heidän syntymäpaikkansa. Monet paikalliset tavarantoimittajat ovat kaupungin toreilla, mutta heidän kaikkien titaani on Castañer. Vaikka he valmistavat juuttipohjaisia ​​kesäkenkiä Hèrmesille, Paul Andrewlle, Valentinolle ja muille, heillä on myös oma laaja valikoima spot-on-tyylejä. Vieraile myymälässä Rambla Cataluñalla ja Paseo de Gracialla.

4. Lissabon

Kaupunki ja osavaltio ovat suuria jalkinekeskuksia, joissa on paljon pienempiä paikallisia merkkejä. Tutustu Eurekaan sen sisäisten portugalilaisten kenkien etiketissä, jotka ovat katutaitoja ja erittäin lompakkoystävällisiä. Ajattele mokkanahkaisia ​​lenkkarit alle 80 USD:lla. Vanhan koulun lähestymistavan saamiseksi tarjolla on Sapataria do Carmo, viehättävä käsintehty kenkäkauppa, joka on vähän kuin astuisi ajassa taaksepäin.

5. São Paulo

Vaikka maan suurin kenkäbrändi saattaa silti olla Havaianas, jota brasilialaiset ostavat irtotavarana supermarketista, jalkinetutkijat kerääntyvät Shopping Iguatemiin, luksusostoskeskukseen, joka myy Arezzon klassisia pumppuja, Rion surferleseitä Osklenin raffia-slingbackia ja paljon muuta. Älä myöskään lähde kaupungista ilman Alexandre Birmanin allekirjoittamia Clarita-stilettoja.

6. Dubai

Kyllä, monille se on maailman ostospääkaupunki, mutta mikä tärkeintä, se on Level Shoesin koti, helvetinmoinen jalkineiden fantasiamaa ja tarpeeksi syytä käydä kaupungissa. Tavaratalon konsepti on täysin omistettu kenkiin kaikissa hintaluokissa, kuten varvastossut, mukautetut croc-loaferit ja kaikki siltä väliltä. Tuotemerkkivalikoima lisää ihmemaa-ilmiötä – perusbrändeistä, kuten Chanel ja Celine, rohkeaseen yhdistelmään uusia suunnittelijoita ja rajoitetun erän luomuksia.

Maailman parhaat kaupungit kenkäostoksille (3)

7. Capri

Yksikään vierailu Italian paratiisisaarella ei ole täydellinen ilman, että silmäsi edessä on luotu käsintehdyt sandaalit. Ana Caprin Capri Touch -hotellissa on yksi hohdokkaimmista asetuksista joustaville ja yksinkertaisille sandaaleille, joita voidaan häikäistä vähän tai paljon.

8. Tokio

Vähittäiskauppa on täällä kuin luottokorttisi huvipuisto. Saat eniten iloa vierailemalla komeassa Comme des Garconin ylläpitämässä Dover Street Marketissa, avajaisissa ja japanilaisessa Isetan-tavaratalossa. Pelkästään näyttö ja myynti on silmiinpistävää.

9. Hongkong

Lane Crawford ja sen sisarkauppa Joyce ovat rakentaneet erinomaisen maineen hienojen luksuskenkien ostopaikkana kaupungissa. Lisäbonus: Toisin kuin niin monet suuret tavaratalot, täällä painotetaan sekä aasialaisia ​​että kansainvälisiä brändejä, joten saat todella tunteen paikallisista makuista.

10. Dallas/Fort Worth

On vaikeaa olla ihastumatta kaikkiin länsimaisiin Teksasin kuninkaisiin ja lähteä kaupungista ilman omia honky-tonk cowboysaappaat. Kaikkein mukaansatempaavan kokemuksen saat swing byCavender'sistä, jolla on useita kauppoja alueella (ja ne ovat edelleen perheomisteisia). Fort Worthissa Finchers on toinen loistava varpaiden ja satulavalmiiden tyylien myymälä.

11. New York City

Kenkäbrändille sen valmistaminen New Yorkissa on edelleen suuri saavutus. Madison Avenue on huippusuunnittelija, jossaAquazzura avasi äskettäin myymälänkivenheiton päässä Louis Leemanista, Jimmy Choosta ja Roger Vivieristä. Ja kolme B:tä (Bergdorf Goodman, Barneys New York ja Bloomingdale) jakavat edelleen loputtoman määrän unelmakenkiä. Haluatko nähdä stilettot lentävän? Mene heti, myyntikauden aikana.

Maailman parhaat kaupungit kenkäostoksille (4)

12. Pariisi

Vaikka vanhoilla tavanomaisilla epäillyillä - Galeries Lafayette, Printemps ja Bon Marche - on paljon kehuttavaa, todellinen kenkäfani on kävellä Rue de Grenelleä pitkin sen valikoiman monimerkkiliikkeitä, kuten Iris, ja vierailu Christian Louboutinin alkuperäiseen sijaintiin.

FAQs

Onko Mallorca kallis maa? ›

Onko Mallorcalla kallista? Kuten yllä todettiin, on Mallorca hintatasoltaan yleisesti ottaen Suomen hintatasoa matalampi. Hintataso on kuitenkin hieman kohonnut ja esimerkiksi Mallorcan hintataso 2020 vuonna on noussut 90-luvun hinnoista.

Mitä Mallorcalla voi tehdä? ›

Mitä tehdä Mallorcalla talvella?
  • Vieraile La Seun katedraalissa Palman vanhassa kaupungissa.
  • Lumoudu Bellverin linnassa ja sen yhteydessä olevasta museosta.
  • Tutustu Mallorcan ruokakulttuuriin saaren ravintoloissa ja muista maistella yrttilikööri Palo de Mallorcaa!
  • Ihastele nykytaidetta Joan Miró-museossa Palmassa.

Missä on Mallorca? ›

Mallorca eli Majorca [maˈʝoɾ. ka] on Espanjalle kuuluva saari Baleaareilla, Välimerellä. Mallorca on pinta-alaltaan Espanjan suurin ja väkiluvultaan Teneriffan jälkeen toiseksi suurin saari. Saaren suurin kaupunki on Palma.

Mitä syödä Mallorcalla? ›

Monet espanjalaiset klassikot kuten tapakset, ilmakuivattu kinkku ja espanjalainen perunamunakas tortilla de patatas löytyvät myös mallorcalaisista ravintoloista. Perinteinen mallorcalainen ruoka sisältää usein sianlihaa, kalaa ja vihanneksia. Sianliha on keskeinen raaka-aine monessa mallorcalaisessa ruoassa.

Mitä ostaa Mallorcalta? ›

Suosittuja tuliaisia Mallorcalta ovat esimerkiksi käsityöt ja paikalliset ruokaherkut. Palmassa on useita ostoskatuja, joiden varsilta löytyvät niin kiinnostavat vaate-, kosmetiikka- kuin sisustusliikkeetkin. Lyhyiden välimatkojen ansiosta voi saman päivän aikana käydä läpi myös useamman ostoskadun liikkeet.

Onko Mallorca turvallinen? ›

Älä altista itseäsi voroille. Kaikkien turistikohteiden tapaan myös Mallorcalla on mahdollista joutua taskuvarkaiden uhriksi. Kesän huippusesongin aikana saari kuhisee väkeä, ja matkailijoiden suosimat nähtävyydet ja kohteet ovat myös pitkäkyntisten tiedossa.

Mikä on halpaa Espanjassa? ›

Espanjan hintataso

Alkoholi, ruoka ja esimerkiksi bussiliput ovat kotimaan hintoja edullisempia. Merkkivaatteet eivät ole Espanjassakaan halpoja mutta edullisempia kuin Suomessa. Edullisia tuliaislöytöjä voi tehdä markkinoilta, joissa kaupankäyntiin kuuluu tinkiminen.

Mitä tehdä lasten kanssa Mallorcalla? ›

Mallorcalle lasten kanssa

Suosittelemme erityisesti koko päivän retkikohteeksi suurta Aquapark-vesipuistoa Magalufissa, sekä Alcudian Hidorparkia josta löytyvät kaikkein korkeimmat vesiliukumäet, mutta myös Palma Aquariumia, joka sijaitsee melko lähellä Palman kaupunkia.

Mille maalle Mallorca kuuluu? ›

Espanjalle kuuluu Välimeren saariryhmä, jonka suurin ja tunnetuin saari on Mallorca.

Mitä on Palma? ›

Nimi La Palma tarkoittaa palmua, ja on suora viittaus vihreään palmujen saareen.

Onko Mallorca espanjaa? ›

Espanjaan kuuluva Mallorca on upea ja mainettaan monipuolisempi Välimeren saari. Siellä voit viettää rantalomaa, kaupunkilomaa ja aktiivilomaa. Voit nauttia viineistä ja vuoristosta, kylistä ja kalliopoukamista.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 03/08/2023

Views: 5894

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.