Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (2023)

Tennarit ovat olleet modernin muodin peruskappale useiden vuosien ajan. On turvallista sanoa, että tennarit ovat tällä hetkellä tyylikkäin jalkineet. Voit käyttää sitä milloin tahansa ja milloin tahansa. Siitä huolimatta; Peli on kehittynyt tähtitieteellisesti sen jälkeen, kun trendi tuli valtavirtaan, jotkin tyylit ovat edelleen klassikoita. Meillä kaikilla on oltava vähintään yksi pari uusinta ja trendikästä tai ikivihreää ja mukavaalenkkaritkaapissamme.

Täällä näemme kaikkien aikojen parhaat 8 myydyimmät lenkkarit.

1.NIKE AIR JORDAN

Ensimmäinen Air Jordan valmistettiin Michael Jordanille hänen aikanaan Chicago Bullsissa vuonna 1984, ja sen suunnitteli Peter B. Moore. Yhdessä ikonisen värimaailman julkaisun kanssa, mukaan lukien Air Jordan 1 Royal. Lisäksi Air Jordan Metallic, Air Jordan Black Toe ja paljon muuta. Kaikki epäonnistuivat, vain Air Jordan 1 Chicago, joka onnistuu erottumaan joukosta.

Lisäksi Chicago Air Jordan keksi vuonna 1994 retroversion, jossa oli Nike Air -lappu kielessä. Sillä välin 2 vuosikymmentä ilman muutoksia tätä pidettiin parhaana retrona. Vuonna 2013 Air Jordan 1 julkaistiin jälleen Nike Air -tuotemerkillä ja kesti 2 vuotta.

Lopulta vuonna 2015 oli todellinen Chicago 1 -muoti, jossa Nike Air -merkintä kielessä ja no jump man -siluetti. Jälleen kerran he kuvittelevat Chicago Jordan 1:n uudelleen 29. lokakuuta 2022. NBA:n silloinen komissaari David Stern kielsi myöhemmin Jordan I:n prototyypin, Nike Air Ship -aluksen punaisen ja mustan värisävyn, koska siinä oli vain vähän valkoista. niitä.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (1)

2. Converse Chuck Taylorin tähdet

Converse aloitti varhaisten koripallokenkien valmistuksen vuonna 1917 ja suunnitteli sen uudelleen vuonna 1922, jolloinChuck Taylorpyysi yritystä luomaan paremman kengän, jossa on enemmän tukea ja joustavuutta. Kun Converse lisäsi Taylorin allekirjoituksen nilkkalappuun, heistä tuli tunnetuksi Chuck Taylor All Stars. 1960-luvulle mennessä yritys oli vallannut noin 70-80 prosenttia koripallokenkämarkkinoista, mutta kengän suosio laski 1970-luvulla, jolloin yhä useammat koripalloilijat käyttivät muiden merkkien kenkiä. Chuck Taylor All Stars palasi suosioonsa 1980-luvulla retrotyylisinä vapaa-ajan jalkineina.

Suunnitelmissa oli korkea- ja matala-top-valikoima, jossa alkuperäiset värit olivat valkoinen, hopea, kuninkaallinen, punainen, vihreä, musta, pinkki ja sininen.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (2)

3. NIKE AIR FORCE 1

Air Force 1:tä (tai AF1:tä tai AF-1:tä) ei koskaan alun perin kutsuttu ilmavoimiksi. Bruce Kilgore suunnitteli kengän. Nimi viittaa siihenAir Force One, lentokone, joka kuljettaaYhdysvaltain presidentti. Nike Air Force 1s -kenkiä pidettiin alun perin kantakaupungin nuorten suosikkikenkänä, varsinkin vuonnaHarlem, New York; tästä syystä lempinimi "Uptowns".

Air Force 1 valmistettiin vuonna 1982 ja lopetettiin vuonna 1984. Se julkaistiin uudelleen vuonna 1986 modernilla kursivoitulla Nike-logolla.Swooshpohjassa kengän takana. Air Force One on muuttunut vain vähän sen luomisen jälkeen vuonna 1982, vaikka alkuperäisiä sivupaneeleiden ompeleita ei enää ole kengän moderneissa versioissa. Sittemmin on tuotettu yli 1 700 värivaihtoehtoa, mikä on tuonut arviolta 800 miljoonaaUSD/vuosi tuloina.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (3)

4.AIR JORDAN XI

Tämän mallin on suunnitellut Tinker Hatfield. Kun kenkä lanseerattiin, Michael Jordan (siihen mennessä eläkkeellä koripallosta) oli Birmingham Baronsin kanssa baseballin pienissä baseball-sarjoissa. Hatfield suunnitteli tennarit odottaen Jordanin paluuta ja toivoen hänen pelaavan niissä.

Tennarien ballistinen verkkopäällinen oli tarkoitettu tekemään Air Jordan XI 19:stä kevyempi ja kestävämpi kuin aiemmat tennarit. Muita muutoksia tuli hiilikuitujousilevyn käyttö läpikuultavassa "huurteisessa" ulkopohjassa, mikä antoi kengän paremman vääntömomentin kentällä kiertyessä. Kengän kohokohta ja luultavasti tunnetuin puoli on sen kiiltonahkainen lokasuoja. Kiiltonahka oli kevyttä verrattuna aitoon nahkaan, eikä se myöskään taipunut venymään niin paljon – tämä ominaisuus auttaa pitämään jalan jalkapohjan rajoissa kentällä vaihdettaessa

Air Jordan XI julkaistiin alun perin vuosina 1995–1996. Se retrodettiin vuosina 2000, 2001, 2003, 2006–2018 ja 2019. Air Jordan XI on yksi sarjan suosituimmista Air Jordanista ja se on julkaistu lähes rituaalisesti. joka joulukuu vuodesta 2008 lähtien, loppuunmyyty minuuteissa. Se on myös Hatfieldin suosikki. Koska Air Jordan XI on yksi suosituimmista Jordanista, tarjonta on hyvin rajallinen ja saisi fanit joutumaan jonoon myymälöiden ulkopuolella ennen julkaisua.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (4)

5.REEBOK PUMPPU

Vuonna 1988 Design Continuum, teollinen suunnitteluyritys, teki yhteistyötä Reebokin kanssa suunnitellakseen kengän, jossa käytettiin ilmatäytteisiä kammioita, jotka pumppaavat mukautetun istuvuuden saavuttamiseksi, Reebok Pump. Demoversio Pumpista, muokattavissa olevasta puhallettavasta/tyhjennettävästä korkeavartisesta kengästä, oli esillä Sporting Goods Manufacturers’ Associationissa helmikuussa 1989. 24. marraskuuta 1989 julkaistiin ensimmäinen Reebok Pump. Tuossa kuussa Dominique Wilkins esiteltiin televisiomainoksessa, jossa esiteltiin Reebok Pump.

Helmikuussa 1991 Dee Brown puhalsi Reebok Pumps -pumpunsa kansallisen yleisön edessä ennen kuin voitti mestaruuden vuoden 1991 NBA Slam Dunk -kilpailussa. Tuona vuonna Pump laajeni crosstraineihin, off-roadiin, golfiin, kävelyyn, aerobiciin ja juoksukenkiin. Tuolloin tarjottiin täysi jalka, jalkaväli, kaulus, kaari, pohjallinen ja kaksikammioinen tuki. Pumpputekniikka patentoitiin toukokuussa 1992.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (5)

6.AIR JORDAN XII

Air Jordan 12 on kahdestoista Air Jordan -merkkikenkä, joka on suunniteltu Chicago Bulls -legendalle Michael Jordanille. Se debytoi vuonna 1996 ja julkaistiin koko NBA-kauden 1996-1997. Tennarit myytiin alun perin 135 dollarilla, ja ne suunnitteli Tinker Hatfield. Koko kengän juoksun aikana julkaistiin viisi väritapaa - valkoinen/musta eli "Taxi", valkoinen/punainen, "Obsidian", musta/punainen "Flu Game" (lisää tästä myöhemmin) ja musta/valkoinen "Playoffs". ”. Air Jordan 12 oli ensimmäinen Air Jordan -lenkkari, jossa oli Zoom Air -vaimennus. Täyspitkä tyyny oli koteloitu Phyloniin ja sijoitettu hiilikuituisen jalan keskiosan yläpuolelle. Tennarit rakennettiin enimmäkseen ensiluokkaisesta täysjyvänahasta, yksityiskohta, joka päätyi jonkin verran haittaa sen hengittävyyden puutteen vuoksi.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (6)

7.REEBOK KYSYMYS

Reebok Question on Allen Iversonin ensimmäinen Reebok-merkkinen lenkkari. Vuonna 1996 julkaistu ja Scott Hewettin suunnittelema Question tunnetaan värikkäästä varvassuojasta, ghillie-nauhoitusjärjestelmästä, läpikuultavasta ulkopohjasta ja DMX-pehmusteesta. Iversonin tunnistetuimpana jalkineina Question on sertifioitu klassikko.

Reebok Question jäljittelee elementtejä Jordan 11:stä, jota Iverson käytti opiskeluaikoinaan.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (7)

8. ILMAPENNY 2.20

Social Status ei ainoastaan ​​johda nykyiseen Air Max Penny -retromallien aaltoon, vaan ne ovat myös pisteen jatko-osalle – Air Penny 2:lle. Air Penny 2:ssa oli yhtä korkea kuin alkuperäinen malli, ja siinä oli yksi villeimmistä malleista. 1990-luvun puolivälissä, mutta se oli normi Penny Hardawaylle, koska häntä käytettiin usein Niken alustana, jolla hän esitti Eric Avarin rohkeimpia malleja. Se oli virheetöntä jatkoa tuolle johdantomallille, joka välttyi toisen opiskelijan romahtamisesta Lil' Pennyn avulla. Itse asiassa Air Penny 2 oli yksi suosituimmista malleista kaudella 96-97, koska se merkitsi merkittävää hetkeä Pennyn uralla - Shaqin jälkeistä aikakautta. Orlando oli Pennyn esitys lopullisesti, ja pistevartijan tulevaisuus oli valoisa ja maaginen.

Kaikkien aikojen 8 myydyintä lenkkaria – Street Sense (8)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Horacio Brakus JD

Last Updated: 15/08/2023

Views: 5980

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Horacio Brakus JD

Birthday: 1999-08-21

Address: Apt. 524 43384 Minnie Prairie, South Edda, MA 62804

Phone: +5931039998219

Job: Sales Strategist

Hobby: Sculling, Kitesurfing, Orienteering, Painting, Computer programming, Creative writing, Scuba diving

Introduction: My name is Horacio Brakus JD, I am a lively, splendid, jolly, vivacious, vast, cheerful, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.