Global Footwear Industry Factsheet 2020: 10 suurinta jalkineyritystä maailmassa (2023)

Kymmenen suurimman kenkäyrityksen kenkämyynti on kasvanut voimakkaasti muutaman viime vuoden aikana, mikä tekee niistä eräitä merkittäviä globaalin jalkineteollisuuden kasvun tekijöitä. Kulutuksen nopean kasvun ja jatkuvasti muuttuvan kuluttajien näkökulman jalkinetuotteiden tyyliin ja mukavuuteen myötä globaalien jalkinemarkkinoiden odotetaan kasvavan nopeammin lähitulevaisuudessa, kun taas maailman johtavat kenkäyritykset jatkavat määräävää asemaansa. vahvisti entisestään markkinaosuuttaan ympäri maailmaa.

Tämän alan tietosivun tarkoituksena on auttaa alan ammattilaisia, sijoittajia ja ihmisiä yleensä, jotka ovat kiinnostuneita saamaan näkemyksiä maailmanlaajuisesta jalkineteollisuudesta, mukaan lukien:

 • Minkä arvoinen globaali kenkäteollisuus on?
 • Mikä maa käyttää kenkiä eniten?
 • Ketkä ovat maailman suurimmat kenkien valmistajat?
 • Mitkä ovat suosituimmat kenkämerkit?
 • Mitkä ovat kenkäteollisuuden trendit?

Bizviben älykäsB2B-markkinapaikkaratkaisutauttaa maailmanlaajuisen jalkineteollisuuden ostajia ja toimittajia löytämään ja muodostamaan yhteyden toisiinsa, lyhentää hankinta- ja ostosyklejä ja maksimoida voiton kasvu. Liity tänään nähdäksesi, kuinka BizVibe voi auttaa yritystäsi kasvamaan!

Kokeile BizVibeä ilmaiseksi

Maailmanlaajuinen jalkineteollisuuden analyysi

Jalkineet, jotka on yleisesti valmistettu nahasta, tekstiilistä ja erilaisista synteettisistä materiaaleista, ovat tulleet yhdeksi tärkeimmistä tuotteista kuluttajille ympäri maailmaa. Kansainväliset jalkinemarkkinat voidaan segmentoida tyyppien ja toimintojen perusteella useisiin eri tuotekategorioihin, joista suosituimpia jalkineita ovat nahkakengät, lenkkarit, luksusjalkineet, urheilujalkineet, sandaalit ja tossut sekä muut jalkinen asusteet. Tuoreen markkinaraportin mukaanAllied Market ResearchMaailman kenkämarkkinoiden koon arvoksi arvioitiin 365,5 miljardia dollaria vuonna 2020, ja sen arvioidaan nousevan 530,3 miljardiin dollariin vuoteen 2027 mennessä, mikä edustaa vaikuttavaa 5,5 %:n CAGR:ää ennustejaksosta.

(Video) MEP Heidi Hautala: EU:n kauppapolitiikka, kestävä kehitys ja ihmisoikeudet. Yritysvastuu.

Kaikista tuotesegmenteistä ei-urheilusegmentillä on suurin markkinaosuus jalkinemarkkinoilla muuttuvien vaatimusten, kasvavan Internet-myynnin kuluttajapohjan ja nopeampien toimituspalvelujen ansiosta. Nahkakenkiä, joihin kuuluu sekä ei-urheilukengät että urheilujalkineet, pidetään markkinoiden myydyimpana jalkinetuotteena. Kuluttajien muuttuvan näkökulman mukavuuteen ja kuntoon liittyvien vaatimusten vuoksi urheilujalkineiden segmentti, mukaan lukien tennarit, lenkkitossut ja harjoituskengät jne., on kuitenkin todistamassa kiihtyvää yli 3 % CAGR:n kasvua viimeisen viiden vuoden aikana.

Maantieteellisesti Kiina on maailman suurin jalkineita tuottava maa, jossa valmistettiin yhteensä noin 13,5 miljardia paria kenkiä vuonna 2018. Muita maailman suurimpia jalkineita tuottavia maita ovat Intia, Vietnam ja Indonesia. Nämä neljä maata tuottivat vuosittain yli 75 % jalkineiden tuotannosta maailmanlaajuisesti, ja ne ovat myös volyymiltaan maailman suurimpia jalkineiden viejiä, jotka toimittavat suurimman osan valmiista kengistään useisiin Euroopan maihin ja Yhdysvaltoihin.

Top 10 suurinta kenkäyritystä maailmassa 2020

SijoitusYhtiöMaaVuoden 2019 liikevaihto (miljardia dollaria)
1NikeMEILLE39.1
2AdidasSaksa26.8
3KuivaRanska16.1
4VF CorpMEILLE13.6
5SkechersMEILLE5.2
6Uusi tasapainoMEILLE4.1
7BurberryIso-Britannia3.6
8Asics CorpJapani3.4
9FilaEtelä-Korea3.4
10Wolverine maailmanlaajuisestiMEILLE2.3

Nike

Nike on tällä hetkellä maailman suurin jalkineyritys, jonka kokonaismyynti vuonna 2019 oli 38,7 miljardia dollaria. Se on myös maailman suurin jalkineyritys.toiseksi suurin vaatealan yritysvalmistaa ja myy maailman parhaita urheiluvaatteita ja jalkineita. Sen urheilujalkineet on suunniteltu ensisijaisesti tiettyyn urheilukäyttöön, vaikka suuri osa tuotteista käytetään arki- tai vapaa-ajan tarkoituksiin. Jotkut Niken suosituimmista ja myydyimmistä kenkäkokoelmasta ovat: Flyknit, Zoom, Air Force 1, Air Max, React, Free Run, Flyknit ja Air Jordan jne.

Adidas

Adidas on ollut pitkään yksi maailman suurimmista jalkineyrityksistä, ja sillä valmistetaan vuosittain yli 900 miljoonaa urheilu- ja lifestyle-tuotetta. Sen liikevaihto oli noin 26,8 miljardia dollaria vuonna 2019 verkkomyynnin ja yli 1000 myymälän kautta ympäri maailmaa, mikä tekee siitä toiseksi suurimman kenkäyrityksen Niken jälkeen. Se toimii kahden tuotemerkin Adidas ja Reebok kautta. Adidaksen suosituimpia jalkinekokoelmia ovat Superstar, Stan Smith, UltraBoost, Continental80, NMD ja Samba jne.

Kuiva

Kering SA on maailman johtava luksusmuotiyritys, joka suunnittelee, valmistaa ja markkinoi vaatteita ja muita muotituotteita. Yritys omistaa useita maailman kuuluisimpia luksusvaate- ja jalkinemerkkejä, kuten Gucci, Bottega Veneta, Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga, Brioni, Christopher Kane, McQ, Stella McCartney jne. Puma on yksi Keringin myydyimmistä jalkinemerkeistä. Vuonna 2019 Puman maailmanlaajuinen liikevaihto oli noin 6 miljardia dollaria. Yhdessä Niken ja Adidaksen kanssa Puma on yksi maailman kolmen suurimman kenkäbrändin joukossa.

(Video) MITEN TUONTIYHTIÖN ALOITTAMINEN TURKKISSA

VF Corp

VF Oyj omistaa useita johtavia elämäntapa- ja urheiluvaate- ja jalkinemerkkejä. Yrityksen yli 30 brändiä on jaettu kolmeen kategoriaan: Outdoor, Active ja Work. Jotkut VF:n omistamista maailman tunnetuista urheiluvaatebrändeistä ovat Vans, Timerberland, The North Face, Eastpack, Icebreaker, Kipling, Altra jne. Vuonna 2019 sen maailmanlaajuinen myynti oli 13,6 miljardia dollaria, mikä tekee siitä 10 suurimman kenkäyrityksen joukossa. maailma. VF Corp perustettiin vuonna 1899, ja sen pääkonttori sijaitsee Denverissä, Coloradossa.

Skechers

Skechers on yksi nopeimmin kasvavista kenkäyrityksistä Yhdysvalloissa. Skechersin jalkinevalikoimaan kuuluvat pääasiassa saappaat, lenkkarit, treenikengät, oxfordit, sandaalit ja semi-dressy kengät. Yritys tarjoaa katu- ja muotijalkineita Zoo York-, Marc Ecko- ja Mark Nason -brändeillä. Skechersin kenkiä myydään yli 160 maassa erikoisliikkeissä ja noin 390 yrityksen omistamassa outlet-myymälässä ympäri maailmaa.

Uusi tasapaino

New Balance on yksi maailman 10 suurimmasta jalkineyrityksestä, joka on erikoistunut valmistamaan urheilukenkiä koripalloon, tennikseen, golfiin, vaellukseen, juoksuun ja crosstraineihin. New Balance tarjoaa myös kuntoiluvaatteita ja muita urheilutarvikkeita. Yhtiön tuotemerkkiportfolioon kuuluvat myös Aravon, Warrior jääkiekkovarusteet, PF Flyers -jalkineet ja Brine, joka on johtava maahockey-, lacrosse-, jalkapallo- ja lentopallon toimittaja.

Burberry

Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 1856 perustettu Burberry on maailman johtava luksusvaatteiden, valmiiden muodin päällysvaatteiden, tuoksujen, kosmetiikan, aurinkolasien, kenkien ja muiden miesten, naisten ja lasten muotiasusteiden valmistaja ja jälleenmyyjä. Brittimuotoilija aikoo laajentaa kenkäliiketoimintaansa nopeasti ja tekee strategisen investoinnin nahkatavaroiden toimitusketjuun. Burberry valmistaa ja myy maailman parhaita nahkakenkiä miehille ja naisille. Vuonna 2019 Burberryn kokonaismyynti oli 3,6 miljardia dollaria, mikä tekee siitä yhden maailman suurimmista jalkineyrityksistä.

Asics Corp

Asics on japanilainen monikansallinen yhtiö, joka valmistaa jalkineita ja urheiluvälineitä monenlaisiin urheilulajeihin. Perustamisestaan ​​vuonna 1949 lähtien ASICS on ollut johtava jalkinemerkki, joka on sitoutunut vaalimaan nuoria ympäri maailmaa urheilun kautta. Yksi ASICSin tunnetuimmista tuotekokoelmasta on Solution Speed ​​-tenniskengät, jotka on suunniteltu lisäämään ketteryyttä ja nopeutta pelin aikana. Nykyään ASICS valmistaa 437 erityyppistä urheilukenkiä miehille ja naisille ympäri maailmaa

(Video) 5000 dollaria SÄILYTYSSARJAT OSTOSYKSIKKÖ NOPEA MYYJÄ VASTAA NIKE AIR JORDAN

Fila

Fila on johtava urheilujalkineiden ja urheiluvaatteiden valmistaja, joka perustettiin alun perin Biellassa, Italiassa vuonna 1911, sitten se myytiin vuonna 2007 Fila Korealle, joka nyt hallitsee Filan koko toimintaa. Nykyään Fila on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista jalkineet tennis-, jalkapallo- ja juoksukategorioissa Aasiassa, Euroopassa ja Amerikassa. Yritys tarjoaa laajan tuotevalikoimansa useilla tuotemerkeillä, mukaan lukien Tratto, Das, Giotto, Pongo, Lyra ja muut.

Wolverine maailmanlaajuisesti

Wolverine Worldwide on amerikkalainen jalkineiden valmistaja, joka sijaitsee Rockfordissa, Michiganissa. Se on kuuluisa valmistaa laajaa valikoimaa vapaa-ajan jalkineita ja -vaatteita, ulkoilu- ja urheilujalkineita ja -vaatteita, lasten jalkineita, teollisuuden työsaappaat ja -vaatteita sekä yhtenäisiä kenkiä ja saappaita. Yhtiö omistaa useita suosittuja jalkinemerkkejä ympäri maailmaa, mukaan lukien Caterpillar, Harley Davidson, Wolverine, Sebago, Hush Puppies, Merrell ja Patagonia.

Globaalin jalkineteollisuuden tulevaisuuden trendit

Älykenkien ilmaantuminen ja kasvava suosio on markkinatutkimusyhtiön mukaan yksi merkittävimmistä jalkinemarkkinoiden trendeistä viime vuosina.Technavio. Kasvava terveystietoisuus, lisääntyvä osallistuminen urheiluun, kasvava huoli kuntoon ja lisääntyvä sitoutuminen kuntoiluun lisäävät osaltaan älykengän kysyntää. Älykengissä oleva edistyksellinen tekniikka ja ohjelmisto auttavat seuraamaan kentällä pelaavien ja urheilijoiden kuntoa ja suorituskykyä. Älykenkien keräämää dataa voivat hyödyntää urheilijoiden valmentajat tai mentorit suunnitellakseen erilaisia ​​kuntoiluohjelmia ja harjoituksia. Älykengät tarjoavat myös helpon liitettävyyden älypuhelimiin tai tabletteihin ja seuraavat käyttäjien aktiivisuus- ja suorituskykytilastoja

Liity BizVibeen ja löydä tuhansia maailman johtavia jalkineiden toimittajia ja ostajia jo tänään!

Yhdistä BizVibessä

(Video) 3000+ Common English Words with Pronunciation

Jaa:

Ei kommentteja

TAGSIT:jalkineita ja vaatteita valmistavat yritykset jalkineita valmistavat yritykset kenkäteollisuus jalkineiden valmistajat kenkämarkkinat Valmistusteollisuuden tietosivut kenkämerkit

FAQs

What are the political factors affecting the footwear industry? ›

Political factors affecting the footwear industry‍

These factors include government regulations, types of government, political climate, taxes, and trade policies. Government regulations can have a major impact on the footwear industry as they can restrict or prohibit certain activities or products.

Who is the largest consumer of footwear in the world? ›

Asia accounts for more than half of global consumption

At country level, the distribution of consumption continues gradually to approach that of the population: China and India lead the top footwear consumer markets and together account for almost one third of world consumption.

What is the global footwear market trend? ›

The global Footwear market is predicted to witness a revenue of US$398.40bn in 2023, with an annual growth rate of 3.47% (CAGR 2023-2028). Among its segments, the Textile & Other Footwear segment holds the largest market volume of US$140.40bn in 2023.

What are the problems in footwear industry? ›

By far the biggest concern over the next six months for experts in the footwear industry is the cost of merchandise or raw materials, according to a survey conducted in April 2022. Worries over insufficient demand, both in home and overseas markets, also troubled the experts.

What are the key success factors of footwear industry? ›

5 Key Elements of a Successful Footwear Business
 • Quality Product. The first and most important element of a successful footwear business is having a high-quality product. ...
 • Strong Brand Identity. ...
 • Effective Marketing. ...
 • Exceptional Customer Service. ...
 • Adaptability. ...
 • Step Up Your Game.
Feb 20, 2023

Who dominates the shoe industry? ›

Largest Shoe Brands Research Summary

The largest shoe brand in the US is Nike, with a revenue of $46.7 billion and over 79,000 employees. As of 2022, the US shoe industry has a market size of $85.84 billion.

Who are the top three consumers of shoes? ›

According to the World Footwear Yearbook, in 2017, three countries represented more than 40% of the global footwear consumption: China, India and the US. However, the reality of the footwear industry in these markets is quite distinctive.

Who are the biggest consumers of shoes? ›

China was the world's leading consumer of footwear, with around 4.32 billion pairs of shoes bought in 2021. It is of little surprise that China tops the list of footwear consumers as it had the highest number of inhabitants on the planet as of 2021.

Who is the 2nd largest footwear producer in world? ›

Largest footwear companies by market cap
#NameC.
1Nike 1NKE🇺🇸
2Adidas 2ADS.DE🇩🇪
3Li Ning Company 32331.HK🇨🇳
4Deckers Brands 4DECK🇺🇸
28 more rows

What is the shoe industry trend in 2023? ›

In 2023, sustainability takes center stage in the shoe industry. With an increased emphasis on eco-friendly practices, brands are adopting sustainable materials like recycled plastics, organic cotton, and plant-based alternatives.

What are the consumer trends for footwear in 2023? ›

The report also forecasts that consumers will seek shoes ideal for “casual everyday use” in the first half of 2023. The report found that sports leisure footwear sales generated the highest revenue last year, but fashion footwear also grew as consumers returned to in-person events.

Which is the best shoe market in world? ›

Market leaders

In 2021, Nike led its main direct competitors of Adidas and Puma with footwear segment revenues of approximately 28 billion U.S. dollars worldwide. In 2021/22, TJX Cos was the leading apparel and footwear retailing company in the world with revenues of 48.6 billion U.S. dollars.

Are modern shoes destroying our feet? ›

Because of modern shoes, however, the tissues in our feet (especially our toes) are all bunched up. So we can't move or feel with them properly. In extreme cases, modern feet amount to little more than clumps of mass attached to the leg.

What is the most common mistake regarding footwear? ›

Here are 7 common shoe mistakes and how you can fix them.
 1. You try shoes on in the morning. ...
 2. You're wearing the wrong size shoe. ...
 3. You're still wearing those worn-down shoes. ...
 4. You walk around barefoot. ...
 5. You're wearing improper footwear for your activity. ...
 6. Your high heels are too high. ...
 7. You don't wear shoes with arch support.
Sep 28, 2021

What is the future of the footwear industry? ›

As per Statista, the footwear market amounts to US$9,352m in 2022 and is predicted to expand annually by 13.53% (CAGR 2022-2025). The footwear industry in India is a combination of both the traditional and modern sectors, manufacturing both leather and non-leather footwear.

What are the political factors affecting the marketing industry? ›

Political Factors

These are all about how and to what degree a government intervenes in the economy. This can include – government policy, political stability or instability in overseas markets, foreign trade policy, tax policy, labour law, environmental law, trade restrictions and so on.

What are the political factors affecting pestle? ›

Political: Tax policy; environmental regulations; trade restrictions and reform; tariffs; political stability. Economic: Economic growth/decline; interest, exchange, inflation and wage rates; minimum wage; working hours; unemployment (local and national); credit availability; cost of living.

How does political factors affect Adidas? ›

Government Regulations: Adidas is subject to various government regulations and policies, such as labor laws, taxation, and safety standards in different countries. Compliance with these regulations is essential for the company to maintain a positive brand image and avoid legal penalties.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated: 27/10/2023

Views: 5904

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.