9 ilmaista musiikin sävellysohjelmistoa (2023)

*UUSI*Rakenna taiteilijasivusto 3 minuutissa!

Luo artistisivu
Kaikki blogikirjoitukset
  • 14. joulukuuta 2021, tiistai

Jaa tämä artikkeli

9 ilmaista musiikin sävellysohjelmistoa (1)

Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa tehdäksesi musiikkia vuonna 2023; tarvitset vain tietokoneen ja ilmaisen DAW:n (digitaalisen äänityöaseman). Vaikein osa on löytää sinulle parhaiten sopiva musiikinteko-ohjelmisto. Jotta pääset alkuun, olemme luoneet tämän kattavan luettelon (mukaan lukien edut ja haitat) 9 parhaasta ilmaisesta DAW-sovelluksesta, jotka sinun tulee ladata, jotta sävellyksesi ja laulujen kirjoittaminen käynnistetään.

(Video) klassista Musiikkia - opiskella ja työskennellä ,Mozart, Beethoven, Piano, Viulu 2017

1. Tracktion Waveform Free

Seurantaon palkittu ilmaisohjelma, jota voidaan helposti verrata moniin maksettuihin DAW-ohjelmiin toiminnallisuuden ja intuitiivisuuden suhteen. Useimmat tuottajat pitävät ilmaisen version riittävänä tarpeisiinsa, mutta saatavilla on myös pro-versio, jos olet hillitty.

2. GarageBand

Jos sinulla on Apple-tietokone, sinulla on joAutotallibändi. Tämä musiikintekoohjelmisto on erittäin tehokas ilmaiseen DAW:hen (jos sinulla on jo Apple-tietokone, tietysti!). Kevyt versio ammattikäyttöön tarkoitetusta DAW Logic Pro X:stä, GarageBand on täydellinen työkalu MIDI:n ja miksauksen oppimiseen ennen monimutkaisempien ohjelmistojen aloittamista. Sen intuitiivinen muotoilu on ihanteellinen aloittelijoille.

3. Ohm Studio

Ohmin studioon ilmainen DAW, jonka on luonut suosittu plug-in-suunnittelija Ohm Force. Sen luominen alkoi reaaliaikaisena yhteistyöprojektina. Yhteistyöominaisuuksiensa lisäksi Ohm Studio on suhteellisen täydellinen DAW kaikille uusille tuottajille, jotka haluavat saada kaiken irti ilmaisohjelmistostaan.

4. Audacity

Audacityon ollut yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin ohjelmista useiden vuosien ajan. Sen 3.0.2-versio on yhteensopiva Windowsin, OS X:n ja Linuxin kanssa, joten se on kaikkien käyttäjien käytettävissä. Jos olet kiinnostunut moniraitaäänityksestä, kokeile Audacityä ennen kuin investoit kalliisiin musiikintekoohjelmistoihin.

(Video) Valmiimpi soundi sävellys- ja miksausprojektiin – Uskomaton ero! – Kotistudiokoutsi.fi

5. Pro Tools First

Ilmainen, kevyt versioPro työkalut, First on ihanteellinen kaikille Pro Toolsin vasta-alkajille tai vasta aloittaville äänen tallentamiseen. Pro Tools First tukee jopa 16 ääniraidan toistoa ja mahdollistaa jopa neljän raidan samanaikaisen tallennuksen.

Mitä tulee ilmaisiin DAW:ihin, PT First sisältää myös 20 lisäosaa/tehostetta ja tehokkaan Xpand!2-virtuaaliinstrumentin. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Avidin johtava tekniikka tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset kappaleiden muokkaamiseen ja miksaamiseen.

6. Cubase LE

Steinberg on voimakasKuubasePro ei ole kaikille, mutta onneksi tästä upeasta ohjelmistosta on kevyt versio. Ainoa haittapuoli on, että tarvitset erillisen laitteiston koodilla, kuten Steinberg-liittymän. Cubase LE tukee jopa 24 MIDI-raitaa, 16 ääniraitaa ja 8 fyysistä tuloa, joiden tallennuslaatu on jopa 24 bittiä/192 kHz. Ilmaisen ohjelmiston mukana tulee myös 180 esiasetettu HALion Sonic SE 2 -virtuaaliinstrumentti, joten voit sukeltaa suoraan musiikin tuotantoon. Kahdeksantoista muun peruslaajennuksen, kuten taajuuskorjaimen, pakkaus- ja viivetyökalun, avulla voit päästää ideasi valloilleen.

7. BandLabin Cakewalk

Huhtikuun alussa 2018 BandLab ilmoitti käynnistävänsäCakewalk's suosittu SONAR Platinum ilmaiseksi ladattavana. Ohjelmisto on nyt saatavilla ilmaiseksi Windows-käyttäjille. Tästä käyttöjärjestelmärajoituksesta huolimatta et löydä toista ilmaista DAW:ta tällä ammattitaidolla.

(Video) 741 hz poistaa myrkkyjä ja negatiivisuutta, puhdistaa auran, henkisen heräämisen, Tiibetin kulhot

8. PreSonus Studio One 5 Prime

PreSonusAmmattimainen ohjelmisto on vakiintunut DAW markkinoilla, ja Studio One 5 on julkaissut merkittäviä päivityksiä parantaakseen työnkulkua ja tehokkuutta. Pro-version hintalappu voi kuitenkin vaimentaa innokkaimmankin harrastajan innostusta. Studio One 5 Prime on erittäin toimiva kevyt versio isoveljestään.

9. Ableton Live Lite

Ableton Liveon yksi suosituimmista DAW-levyistä MIDI-sekvensointiin, näytteenottoon ja elektronisen musiikin tuotantoon. Lisäksi se sopii täydellisesti äänen tallentamiseen. Live Lite -sovelluksessa voit saada tuntuman Abletonin työnkulkuun tuhlaamatta senttiäkään. Kuten Cubasessa, tarvitset tallennuskoodin, joka tulee joidenkin laitteiden mukana. Teknisesti ohjelmisto on ilmainen, mutta sinun on maksettava laitteistosta, jonka avulla voit käyttää sitä. Kuten olemme nähneet muiden "kevyiden" ohjelmistojen kanssa, Ableton Live Lite tarjoaa useita tehosteita ja virtuaalisia instrumentteja ohjelman sisällä. Kaikkien sen sisältämien laajennusten joukossa Live Lite tarjoaa taajuuskorjaimen, kompressorin, viiveen, kaiun ja analogisen suodatinemulaattorin. Se tarjoaa myös kolme Ableton-virtuaaliinstrumenttia: Drum Rack, Impulse (rumpusampler) ja Simpler (tehokas näytteenottolaite).

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että markkinoilla ei ole pulaa ilmaisista musiikintuotantoohjelmistoista, joten tee valintasi ja anna luovuutesi valloittaa! Lisää lyömiseen liittyviä vinkkejä saat,tutustu blogiimme. Kerromme sinulle kaikki salaisuudet tietokonesoveltamisen taiteesta ja paljon muuta! Niille, jotka haluavat kaupallistaa tuotantonsa, suosittelemme lukemaan oppaamme "Kuinka mainostaa musiikkiasi vuonna 2021" ja "Kuinka tehdä rahaa Spotifylla". Olemme täällä auttaaksemme taiteilijoita edistämään ja edistämäänjakaa musiikkiaan alustoillemaailmanlaajuinen!

Pysy aina ajan tasalla

Kaikki mitä tarvitset.
Kaikki yhdessä paikassa.

Hanki vinkkejäKuinka menestyä taiteilijana, vastaanottaaMusiikin jakelualennukset, ja hankiviimeisimmät iMusician-uutisetlähetetään suoraan sähköpostiisi! Kaikki mitä tarvitset musiikkiurasi kasvattamiseen.

(Video) Käärijä - Cha Cha Cha (Lyric Video) // UMK23

Videos

1. Signaalin clippaus tarkoituksella?! – Isompi, iskevämpi ja äänekkäämpi miksaus – Kotistudiokoutsi.fi
(Kotistudiokoutsi)
2. Laula kanssain hengellisiä lauluja
(OsmyTV)
3. SUOMEN TOP 50 SUOSITUINTA BIISIÄ
(Everything Pianolla)
4. 80-luvun Synthwave Chillwave Music // Positiivinen synthpop - Cyberpunk Electro Arcade Mix - Vol 3
(Galaxy Waves)
5. Miten tehdä pienestä ideasta kokonainen biisi? – Kotistudiokoutsi.fi
(Kotistudiokoutsi)
6. Paras ilmainen rumpuplugari? – Kotistudiokoutsi.fi
(Kotistudiokoutsi)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Amb. Frankie Simonis

Last Updated: 27/06/2023

Views: 6030

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Amb. Frankie Simonis

Birthday: 1998-02-19

Address: 64841 Delmar Isle, North Wiley, OR 74073

Phone: +17844167847676

Job: Forward IT Agent

Hobby: LARPing, Kitesurfing, Sewing, Digital arts, Sand art, Gardening, Dance

Introduction: My name is Amb. Frankie Simonis, I am a hilarious, enchanting, energetic, cooperative, innocent, cute, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.