7 verkkosivustoa ilmaisten nuottien löytämiseen (2023)

7 suosikkisivustoani, joista löydät tonnia ilmaisia ​​nuotteja mille tahansa instrumentille.

Totta puhuen, nuotit katoavat ja vaurioituvat. Itse asiassa en tunne yhtäkään muusikkoa, joka ei olisi nähnyt painajaista ilmestyessään esitykseen vain huomatakseen, että hän on unohtanut tärkeän asian... Siksi on hyödyllistä tietää, mistä löytyy ilmaisia ​​tulosteita nuotit. Tässä on luettelo joistakin suosikkisivustoistani, joissa on ilmaisia ​​nuotteja.

IMSLP

IMSLPon julkista musiikkia sisältävä kirjasto. Tämä tarkoittaa, että tämän musiikin käyttämiseen ei liity tekijänoikeusongelmia ja että voit käyttää vapaasti mitä tahansa tältä verkkosivustolta löytyviä resursseja. Heillä on valtava tietokanta: 460 000 nuottia, 17 000 säveltäjää ja 54 000 äänitettä, ja ne tukevat 28 eri kieltä. Sivusto käyttää Google-hakua ja kaikki teokset on järjestetty aakkosjärjestykseen, joten etsimäsi löytäminen on erittäin helppoa. Käytän tätä sivustoa kahteen päätarkoitukseen: 1. Löytääkseni PDF-versiot omistamistani etydikirjoista 2. Katsoa harjoittelemieni kappaleiden kokonaiset partituurit. Tulet yllättymään siitä, kuinka monta instrumenttikohtaista etydikirjaa voit löytää pienellä kaivella – yksi asia, joka saattaa tehdä aloittelijalle haastavan, on se, että kappaleet on nuotittu alkuperäisellä kielellään, joten monet nimikkeistä saattavat näyttävät vierailta, koska ne ovat ranskaksi, saksaksi tai italiaksi.

(Video) Kiusallinen alapääongelma || BLOKESS

MUSOPEN

MUSOPENon myös kirjasto julkisia nuotteja ja äänitteitä. Heidän tietokantansa ei kuitenkaan ole yhtä laaja kuin IMSLP:n, ja he näyttävät joitakin mainoksia sivustolla. Niiden avulla voit kuitenkin etsiä instrumentin mukaan, mikä helpottaa trumpetin nuottien tai muun etsimäsi löytämistä. Kaksi MUSOPENille ainutlaatuista ominaisuutta ovat suoratoistoradioasema ja koulutuskeskus. Vaikka heidän koulutusresurssejaan kehitetään edelleen, aloitteleville muusikoille on tarjolla paljon upeita artikkeleita.

8 Huomautuksia

8 Huomautuksiasivusto on järjestetty instrumentin mukaan ja heillä on kaikki. Heillä on jopa ilmaisia ​​nuotteja nokkahuilulle ja mandoliinille. Kun siirryt tietyn instrumentin osioon, he jakavat resurssinsa edelleen luokkiin, kuten klassinen nuotit, jazz, rock ja pop, vaikeustasot (aloittelijoista edistyneisiin) ja jopa soitettavat kappaleet. Jos olet musiikinopettaja, voit nauttia siitä, kuinka paljon suosittua musiikkia löydät tältä sivustolta. Kokemukseni mukaan käsitteiden opettaminen nykymusiikin kautta on helppo tapa pitää opiskelija motivoituneena ja lyhentää opiskeluaikaa, koska teokseen on jo jonkin verran tuttua. Jos haluat vielä enemmän vaihtoehtoja, saatavilla on maksullinen tilausversio, joka maksaa 20 dollaria vuodessa.

MuseScore

MuseScoreon sivusto, jossa ihmiset voivat osallistua omiin järjestelyihinsä. Tämä on mahtavaa, koska se tarkoittaa, että sinulla on jatkuvasti kasvava tietokanta kappaleista, mutta se tarkoittaa, että osa laadusta saattaa olla kyseenalainen. MuseScore sallii kuitenkin kappaleiden "suosikkien", mikä antaa sinulle viitteen siitä, kuinka moni muu muusikko on nauttinut kappaleesta.

(Video) Why the Longest Tunnel in the World Leads to New York City - IT'S HISTORY

MuseScore tarjoaa hienoja työkaluja, jotka auttavat muusikoita harjoittelemaan kaikkia näitä sovituksia. Voit kuunnella kappaleesta midi-tallenteen (jossa jokainen tahti on korostettuna sitä soitettaessa), pianokoskettimia, jotka näyttävät soitettavat koskettimet äänityksen mukana, ja metronomin. Valitettavasti jotkut näistä ominaisuuksista ovat käytettävissä vain heidän "Pro-jäsenyytensä" kanssa. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä jäsenmaksu on $49 USD vuodessa.

Mutopia-projekti

2 117 kappalettaMutopia-projektiei ole laajin, mutta siinä on hyvä sekoitus musiikkigenrejä ladattavissa. Kaikki ne ovat julkisia tai Creative Commons -lisenssin alaisia, joten voit tehdä musiikilla mitä haluat. Heidän tiedostonsa ovat saatavilla useissa tiedostomuodoissa (pdf, ps, mid ja ly)

BandMusicPDF

Monet käsittelemiämme ilmaisia ​​musiikkisivustoja esittelevät orkesteri-, pienyhtye- tai sooloinstrumentaalimusiikkia.BandMusicPDFkeskittyy puhallinbändien musiikkiin ja tekee siitä valtavan voimavaran bändin johtajille ja opiskelijoille. Tätä kirjoittaessa heidän kirjastossaan on saatavilla vajaat 3 700 kappaletta.

(Video) A Show of Scrutiny | Critical Role: THE MIGHTY NEIN | Episode 2

Joitakin muita ominaisuuksia, joita bändin johtajat arvostavat, ovat teoksen arvosanan sisällyttäminen, puuttuvien osien merkintä, päivämäärä ja genre.

Ilmaiset Pisteet

Ilmaiset Pisteeton säkkipilli musiikkia. Sen pitäisi kertoa sinulle kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää resurssien laajuudesta. Myös tämän sivuston haettavuus on loistava, sillä voit etsiä säveltäjän, instrumentin tai musiikkityylin mukaan. Yksi huomionarvoista on, että tällä sivustolla on todella mukava valikoima ilmaista kuoromusiikkia. Monissa teoksissa on lyhyt historiallinen kuvaus musiikkiteoksesta ja laadukas äänite.

Ilmainen tyhjä nuotti

Tietenkin joskus haluat vain tyhjiä nuotteja (kutsutaan myös käsikirjoituspaperiksi) säveltämistä varten. Voit ostaa siitä kirjan tai tulostaa tämän sinulle tekemämme ilmaisen version.

(Video) Päiväretki Japanin rakkaushotelliin merinäköalalla🌊🏩 | Jaguar Hotel Akashi

7 verkkosivustoa ilmaisten nuottien löytämiseen (1)

Mitä jäimme kaipaamaan?

Onko olemassa resurssia, josta pidät ja jota emme sisällyttäneet tälle sivustolle? Kerro meille, niin päivitämme mielellämme luettelomme.

Videos

1. Epäystävällinen kaupunkihälytys! 10 kaupunkia, jotka eivät vain halua turisteja!
(Travel Droner)
2. Lapsi soittaa 112
(Hätäkeskuslaitos)
3. SKINWALKER RANCH - Erik Bard kauden 4 haastattelu
(Cristina Gomez)
4. Aussie Lifen 10 parasta haittaa
(Travel Droner)
5. SKINWALKER RANCH - Bryant (Dragon) Arnold kauden 4 haastattelu
(Cristina Gomez)
6. Parhaat APPLE Watch ULTRA -kloonit - VWAR Ultra MAX, H11 Ultra UPGRADE, HK8 Pro, IWO Ultra 3
(Rc Obsessive)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated: 16/08/2023

Views: 6006

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.