5 parasta verkkosivustoa ilmaisten pianolevyjen saamiseksi (2023)

Jos etsit nuotteja verkosta, voit valita Internetistä valtavasti resursseja. Pianolevyjen googlaamisen sijaan voit vierailla näillä verkkosivustoilla saadaksesi lisää tarkkuutta, ja niissä on myös laaja valikoima levysuosituksia jokaiselle soittotasolle. Ilman pitkiä puheita, tässä on valikoimamme viidestä parhaasta pianolevyjen löytämissivustosta.

1. IMSLP

IMSLP, joka tunnetaan myös nimelläKansainvälinen musiikkimusiikkikirjastoprojektitaiPetruccin musiikkikirjasto, aloitettiin vuonna 2006. Ne sisältävät valtavan kirjaston nuotteja instrumenttien vaikeudesta, säveltäjistä aikakausiin. Tällä hetkellä IMSLP:llä on yli170 000toimii,500,00+pisteet,65 000+tallenteet,20 000+säveltäjät ja500+esiintyjät. Siirry heidän verkkosivustolleen ja ala selata loputon määrä pianolevyjä!

2. 8Huomioitavaa

8Notesin pääpaino on nuotit, mutta ne tarjoavat myös laajan valikoiman resursseja muusikoille virittimistä sointukaavioihin ja oppitunteihin. Ilmaiset ja tulostettavat nuotit on luokiteltu soittimien mukaan. Napsauta vain pianoluokkaa ja pääset käsiksi useisiin eri genreihin ja tasoihin pianolevyjä.

3. Musescore

Musescoressa on yli miljoona partituuria, jotka ovat yleisön saatavilla. Joka päivä sivustolle ladataan yli 1000 uutta tulosta. Se kannustaa muusikoita ympäri maailmaa luomaan ja jakamaan töitään, mikä tekee musiikista jännittävää ja kaikkien ulottuvilla. Lisäksi Musescore tarjoaa editorin nimeltä Musescore Editor, jonka avulla muusikot voivat luoda ja muokata nuotteja.

4. Nuotit

Nuotit sisältävät yli 400 000 nuottisovitusta, jotka voidaan soittaa välittömästi. Ammattimuusikot ovat sovittaneet, transponoineet ja tarkastaneet nämä pianolevyt. Lisäksi ne ovat saaneet saataville monenlaisia ​​käyttöjärjestelmiä, kuten IOS, Windows, Mac ja Android, mikä tekee levyistä välittömästi kaikkien saatavilla milloin tahansa.

5. Pianotti

Pianotte on sivusto, joka keskittyy rock- ja poppianolevyihin. Jos pidät populaarimusiikista tai tyylilajeista, kuten rockista, Pianottelta löytyy täydellinen pianolevyluettelo sinulle. Voit myös tutkia luokkia artistien, ajanjaksojen ja musiikkigenrejen mukaan. Sivustoa päivitetään säännöllisesti, jotta löydät uusimmat ja suosituimmat nuotit.

Zoe on kaikenlaisen musiikin innokas fani. Hänen pääinstrumenttinsa on kitara, mutta hän oppii aina intohimoisesti soittamaan muita instrumentteja, kuten rumpuja ja koskettimia. Tällä hetkellä hän soittaa bassokitaraa bändissä ja on ollut rutiininomaisesti mukana musiikin parissa lapsesta asti.

#piano #pianokappaleet #pianomusiikki #pianosävellys #pianolaulut #pianokansi #pianotutoriaali #pianotunnit #pianoharjoittelu #näppäimistö #kosketinsoittimet #musiikki #lauluja #klassinen #klassinen musiikki #klassiset laulut #klassinen piano #pianoingapore #singapore #sgpiano #pianog #singaporepiano #singapore #pianoluokka #pianoopettajat #pianolaitteet #musiikkilevyt #pianonotit #pianosoittimet #musiikkitulokset #pisteet #pianotabs #pianotutoriaalit

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 01/10/2023

Views: 5936

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.